Στις αποκαλύψεις του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το πρώτο εξάμηνο του 2015, τοποθετήθηκε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, στο ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3.

«Αξίζει να διαβαστούν ως ιστορικό κείμενο μιας περιόδου που επηρεάζει τη ζωή μας σήμερα και που,δυστυχώς, θα την επηρεάζει για πάρα πολλά χρόνια. Σε αυτές τις ιστορίες που τόσο γλαφυρά μας μεταφέρει ο Γιάνης με ένα «ν», κρύβεται το ΕΚΑΣ των ανθρώπων που το έχασαν, η αύξηση προκαταβολής φόρου από το 75% στο 100%, η αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 24%, η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης στο συν 30% και ούτω καθεξής. Αυτές τις ιστορίες τις πληρώνουμε ήδη και θα τις πληρώνουμε για πάρα πολύ καιρό» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι περιγραφές αυτές» υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, «από ένα σημείο και μετά, είναι σοκαριστικές. Βλέπουμε μια κυβέρνηση εσωτερικά σπαρασσόμενη. Έναν Τσίπρα ο οποίος αντιπαθεί σφόδρα τον κ. Τσακαλώτο, έναν Τσακαλώτο ο οποίος περιφρονεί τους κ.κ. Τσίπρα και Παππά, έναν Τσίπρα που περίπου απεχθάνεται τον κ. Σταθάκη…».

«Ο κ. Τσίπρας φοβάται ότι ο κ. Βαρουφάκης τον έχει όντως καταγράψει. Το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να μην προκαλέσει μια κόντρα μαζί του, καθώς μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα τα ηχητικά αποσπάσματα, δεν είπε απολύτως τίποτα. Του ευχήθηκαν μόνο “καλές πωλήσεις”. Αυτό δείχνει το μέγεθος του φόβου τους» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης