Δ.Κ

Μουρμούρες ακούστηκαν στους διαδρόμους της Βουλής από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι η ακόρεστη δίψα του Ευάγγελου Βενιζέλου για αξιώματα στους δικούς του ενδεχομένως να τους οδηγήσουν για άλλη μια φορά εκτός …νυμφώνος και για να ακριβολογούμε να τους αφήσουν και πάλι με το υπουργικό κοστούμι στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι εγώ είμαι νέος βουλευτής και δεν περιμένω να υπουργοποιηθώ. Άλλωστε υπάρχει η επετηρίδα και κει θα στοχεύσει ο Σαμαράς» είπε ο νεαρός βουλευτής, δηλώνοντας για μία ακόμη φορά πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να σταματήσει δια ροπάλου το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους αλλά κυρίως στο Κοινοβούλιο.

«Μα λέμε τόσα χρόνια τέλος στα ρουσφέτια, τέλος στο βόλεμα και σεις μιλάτε για επετηρίδα;» ρώτησε έκπληκτος ο δημοσιογράφος.

«Κακά τα ψέμματα, μας αρέσει ή όχι, επετηρίδα υπάρχει…», απάντησε ο βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να τα κάνουμε αλλά δεν μπορούμε, αλλά υπάρχουν και κείνα που μπορούν να γίνουν με λίγη καλή θέληση. Κάποιοι υπουργοί αυτό δεν το έχουν εφαρμόσει, με αποτέλεσμα να τρέχουμε εμείς οι βουλευτές και να μην φτάνουμε!» σχολίασε στους διαδρόμους της Βουλής ο Ιορδάνης Τζαμτζής.

Ο πληθωρικός βουλευτής σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στο… τρακτέρ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού και να οδηγεί γεωργικό μηχάνημα ξέρει αλλά και να κυνηγά. Άσε που ο Αθανάσιος Τσαυτάρης αν και τα πήγε περίφημα, φημολογείται ότι δεν θα προτιμηθεί.

«Θανάση έγραψες ιστορία!» αναμένεται να του διευκρινίσει ο Βενιζέλος, δείχνοντάς του το δρόμο του… Πανεπιστημίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης