«Η Ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φάρσα, αλλά ως τραγωδία» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ χαρακτήρισε «παραμύθια» τα περί περήφανης διαπραγμάτευσης.

«Αισθάνεστε περήφανοι για το πάγωμα μισθών, συντάξεων, για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, για την εξαθλίωση των αγροτών, για το ξεπούλημα της χώρας;» διερωτήθηκε και σχολίασε: «Τι θα λέγατε εάν ήσασταν στην αντιπολίτευση»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο λαός πληρώνει ένα χρέος, το οποίο δεν διόγκωσε ο ίδιος» είπε και συμπλήρωσε «Λέτε στον συνταξιούχο να αποδεχθεί στην πλάτη του ένα νέο βουνό μέτρων, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προκλητικές φοροαπαλλαγές».

«Δεν αποτελεί λύση για το λαό η καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε «Tα στηρίγματά σας κύριε Τσίπρα, είναι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ».

«Μπορεί να αυξηθεί η κερδοφορία των επιχειρηματιών, εάν δεν αυξηθεί το ξεζούμισμα των εργαζομένων;» ανέφερε και συμπλήρωσε «Το ΚΚΕ είναι η μόνη ελπίδα για την έξοδο από την κρίση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης