Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠAΣΟΚ όταν μετά την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, πήρε το λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο νυν υπουργός Υποδομών έκανε λόγο για οργανωτικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ κατήγγειλε την αναποτελεσματικότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Πολλοί βουλευτές θεώρησαν άστοχη την παρέμβασή του την ώρα που διεξάγεται η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε αμέσως και πολύ έντονα έκανε λόγο για «συνομωσίες», ενώ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως όλοι βάλουν εναντίον του.

«Επέλεξες λάθος χρόνο και λάθος μέρος», επισήμανε στον κ. Χρυσοχοΐδη. «Αυτά να τα πεις στο ΠΑΣΟΚ, όταν συνεδριάσουν τα όργανα» πρόσθεσε. Αντέκρουσε επίσης την κατηγορία ότι δεν φορολογούνται οι πλούσιοι.

Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας στον κ. Χρυσοχοΐδη ότι θα πρέπει να επικρατήσει η ενότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιχμές διατύπωσε ο Μιχάλης Κασσής λέγοντας ότι υπάρχουν ευθύνες και στον ίδιο τον κ. Βενιζέλο και στον Νίκο Ανδρουλάκη. «Να παραιτηθεί από γραμματέας. Δεν υπάρχει κόμμα και αυτός πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης