Της Άντζελας Πεΐτση

Δύο νέα στοιχεία αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου 2015, παρουσιάζει αποκλειστικά το zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο αφορά στην αλλαγή χρώματος της σφραγίδας του Προέδρου, που πλέον είναι «κόκκινη» και τα καινούρια μπλοκ κουπονιών που έχουν αντικαταστήσει τα αντίστοιχα της προηγούμενης ανολοκλήρωτης εκλογικής εσωκομματικής διαδικασίας. Όπως τόνισαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, οι παραπάνω αλλαγές έγιναν για τους εξής λόγους: «Ο πρώτος αφορά καθαρά λόγους «ασφαλείας» μην τυχόν και έχουν χρησιμοποιηθεί κάποια αποκόμματα από την προηγούμενη δέσμη των κουπονιών και ο δεύτερος λόγω της αλλαγής ημερομηνίας των εκλογών. Το χρώμα της σφραγίδας του Προέδρου αντικαταστάθηκε από μπλε σε κόκκινο. Και αυτή η αλλαγή έγινε για λόγους ασφαλείας ενόψει της όσο το δυνατόν άρτιας διεξαγωγής των εκλογών».

Το zougla.gr παρουσιάζει αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις παραπάνω εσωκομματικές αλλαγές:


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την ίδια στιγμή σε ετοιμότητα είναι περισσότεροι από 200 χειριστές των tablets που μπαίνουν στη διαδικασία διεκπεραίωσης της εσωκομματικής διαδικασίας. Σύμφωνα με τους υπευθύνους των κατά τόπους ΝΟΔΕ –Κεντρικού, Ανατολικού και Δυτικού Τομέα καθώς και της Β’ Θεσσαλονίκης, ο αριθμός των χειριστών είναι αυξημένος περίπου σ’ ένα ποσοστό που αγγίζει το 20% σε σχέση με την προηγούμενη διαδικασία. Η αιτιολογία της αύξησης αφορά στο μεγαλύτερο αριθμό των tablets που δόθηκαν στη ΝΔ σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Σύμφωνα με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, οι δοκιμές που έγιναν σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία.

Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες ανοίγουν στις 7:00 το πρωί. Για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση είτε γνωστοποίησης ήδη μέλους της ΝΔ είτε καινούριας εγγραφής. Απαραίτητα να είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών και να έχουν μαζί τους το ποσό των 3€ για να ψηφίσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης