Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Παπανδρέου έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ευθέως τον προκάτοχό του, τονίζοντας: «Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που εφαρμόζει και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας, τις οποίες η σημερινή ηγεσία προσπαθεί να διορθώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος καταλόγισε στον πρώην πρωθυπουργό ότι έδωσε συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση Καραμανλή και τις επιλογές της.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας: «Αυτοί που με κατηγορούν ότι υπηρετώ την πλουτοκρατία και δεν έχω φιλολαϊκή πολιτική είναι αυτοί που στήριξαν την ηγεσία από το 2009 έως το 2011».

Εξάλλου, επανέλαβε τις κατηγορίες του για ύπαρξη «πέμπτης φάλαγγας στο ΠΑΣΟΚ, την οποία απαρτίζουν αυτοί που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το ψήφισαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας αγωνιστούν για τους πολιτικούς χώρους στους οποίους μετακόμισαν κι ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ να αναπνεύσει» κατέληξε ο ίδιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης