Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Φωτογραφίες- Kάμερα: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Οι τρεις καλλιτέχνες μίλησαν στο zougla.gr για τη συνεργασία τους.

Θάνος Μικρούτσικος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Χρήστο Θηβαίο ξαναβρίσκομαι μετά από καιρό. Είναι ένα αγαπημένο μου πρόσωπο στη μουσική και τον αγαπώ αφάνταστα ως τραγουδοποιό… Το Σιδερένιο νησί του Θηβαίου και το έργο μου «Στην ομίχλη των καιρών» εκφράζουν ένα κομμάτι της δραματικής συγκυρίας που ζούμε…Υπάρχει μια συνάφεια κοινού αισθήματος στα δύο έργα»… δήλωσε ο καταξιωμένης μουσικοσυνθέτης.

Επιπλέον ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βγαίνει μια καινούργια τραγουδίστρια πολύ υψηλών προδιαγραφών, η Μαριάννα Πολυχρονίδη».

O Θάνος Μικρούτσικος ερωτώμενος  για την ανταπόκριση του κόσμου σε περίοδο κρίσης τόνισε:

«Είχα τη μεγάλη ανάγκη να απευθυνθώ στον κόσμο στην περίοδο της κρίσης και να προσπαθήσω και να τους εμψυχώσω και να εμψυχωθώ από αυτούς, γιατί η τέχνη έχει και αυτόν τον ρόλο τον εμψυχωτικό… Δημιουργείται μια σχεση αμφίδρομη και αυτό είναι το μόνο που με κινητοποιεί…»

Ακόμη αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε το βίντεο:

Χρήστος Θηβαίος



Ο Χρήστος Θηβαίος αναφέρθηκε στον καινούργιο του δίσκο το «Σιδερένιο νησί» και εξήγησε τις ιδιαιτερότητες του.

«Είναι συμβολικό το Σιδερένιο νησί. Κάθε άνθρωπος που διεκδικεί τα όνειρα του, την αξιοπρέπεια του και το δικαίωμα του στην εργασία είναι ένα Σιδερένιο νησί»… Θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική μου στιγμή γιατί σκέφτομαι και νιώθω ότι είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή» τόνισε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Δείτε το βίντεο:

  Μαριάννα Πολυχρονίδη

Η πολυτάλαντη καλλιτέχνις μίλησε στο zougla.gr για τον δίσκο της «Στην ομίχλη των καιρών» και τη συνεργασία της με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Χρήστο Θηβαίο.

«Είμαι ευτυχής για αυτή τη συγκυρία. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων… νιώθω πολύ ασφαλής.
Ο πήχης είναι πολύ ψηλά με τον Θάνο Μικρούτσικο» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε  απόσπασμα από την πρόβα:

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης