Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πιθανότητα αναβολής είναι μικρή, μόνο σε περίπτωση που δεν παραστεί εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη στη συνεδρίαση. Μέχρι σήμερα, ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του, αφού μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα έχει πιο ενεργό ρόλο ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον ο ομογενής επιχειρηματίας αποφασίσει να υπάρξει αιρετή διοίκηση έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια, τότε επωμίζεται εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. τα χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο. Για αυτά ο Σαββίδης έχει πάρει διαβεβαιώσεις από κυβερνητικούς παράγοντες, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Το άλλο σενάριο που υπάρχει είναι να προχωρήσει η λύση της διοίκησης πρωτοδικείου, ωστόσο το χρονικό διάστημα που απαιτείται αποτελεί ένα ρίσκο και δεν είναι σίγουρο πως θα εγκριθεί το συγκεκριμένο αίτημα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αιρετή διοίκηση και μένει να φανεί ποιοι θα βρεθούν σε αυτό το σχήμα. Πάντως, δεν αναμένεται να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο.

Ξεκινά από σήμερα η προετοιμασία για τη Βέροια

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Γιώργο Δώνη. Εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Βέροια, ο 44χρονος προπονητής περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Λάζαρ, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο και Κατσικάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης