Το κορυφαίο και μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show της Γωγώς Μπιτάκου, το No Limits, παραμένει στην πρωτεύουσα για την 25η έκδοσή του και με διακριτικό τίτλο «Power of Soul» (Δύναμη Ψυχής), επιστρέφει στη σπουδαία Ολυμπιακή εγκατάσταση.

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο του Tae Kwon Do(Π.Φάληρο), η διοργανώτρια παρουσιάζει ακόμα μια εκπληκτική αγωνιστική κάρτα και φαντασμαγορικό θέαμα όπως αρμόζει στο θεσμό, με τις ψυχές χωρίς όρια, που έχει μπει στις καρδιές των Ελλήνων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κάτοχος της ζώνης No Limits Champion Belt, Δημήτρης «Panthro» Χιώτης , προασπίζει τον τίτλο του απέναντι στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας το Νίκο Peleki Κελέκη.

Μάχη κορυφής όπως και οι Ελληνο- Ολλανδικές όπου ο αήττητος της βαριάς κατηγορίας και πρόσφατα παγκόσμιος πρωταθλητής, Σταύρος ‘’Hulk’’ Γρηγορακάκης, υπαξιωματικός στην αεροπορία και ο κορυφαίος της middleweight Θανάσης ‘’Butterfly’’ Καρούσος θα βρεθούν αντιμέτωποι με κορυφαία ονόματα της πιο σκληρής Ολλανδικής Σχολής Mike Gym, Stas Romanov και Jordy Laret.

Ο μαχητής σύμβολο του θεσμού, ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος διεθνώς, που συγκινεί το πανελλήνιο με την αξιοπρέπεια, το πείσμα και τη δύναμή του, Βαγγέλης ‘’Cobra’’ Χατζής , θα παλέψει σκληρά για να διατηρήσει το αήττητο σερί του, απέναντι στον Αλέξανδρο ‘’Top Gun’’ Παπαπέτρου(Ιωάννινα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπουδαία μάχη αναμένεται και αυτή με όρους Κ-1 μεταξύ του Ελληνομαροκινού Ismail El Brouzini και του Γιάννη ‘’brutal’’ Φεζουλάι, θεαματικοί και οι δύο θα κυνηγήσουν την επικράτηση με κάθε κόστος.

Το στυλ του muay thai θα εκπροσωπήσει ο δεκάχρονος πλέον Βασίλης ‘’Billerman’’ Κατσίγιαννης, το μεγάλο ταλέντο του παγκόσμιου πρωταθλητή Σταμάτη Μπιτάκου(Stam The Showman Academy), που πέρυσι κατέπληξε το κοινό του Tae Kwon Do με τη θεαματική του είσοδο με motorcross και την επαγγελματική του συμπεριφορά παρά το μικρό της ηλικίας του. Μια μάχη ρεβάνς απέναντι στον Κωνσταντίνο Γρηγοριάδη.

Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό, για Τρίτη συνεχόμενη φορά, στη διοργάνωση εμφανίζεται ο ‘’βασιλιάς’’ του bradefer Χρήστος ‘’armcrasher’’ Γκιόκας που σε μια νύχτα θα αντιμετωπίσει τρεις χειροπαλεστές — πρωταγωνιστές στη βαριά κατηγορία από την ομάδα του Παναγιώτη Ξύλου(Βαγγέλης Κόης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Σούλιος).

Επίσης για πρώτη φορά ο πιο δυνατός Έλληνας πρωταθλητής άρσης βαρών και powerlifting, Τάσος Τριανταφύλλου θα επιχειρήσει να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Το Show θα ανοίξει η aerial performer – φαινόμενο, Κατερίνα Σολδάτου(Aerial Ever After ΟΑΚΑ), γνωστή από τις πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις της και τη συμμετοχή της σε ντοκυματέρ, που προετοιμάζει εξαντλητικά την πιο εντυπωσιακή έναρξη που είχε στην πολυετή του πορεία ο θεσμός.

Το show όπως πάντα θα παρουσιάσει η εμπνεύστρια του θεσμού Γωγώ Μπιτάκου, ενώ η διοργάνωση – θεσμός θα είναι αφιερωμένη στο «θαύμα» της Αμφίπολης, την ανασκαφή που προκαλεί δέος διεθνώς  επαναφέροντας στη μνήμη τη δύναμη και την αίγλη του Ελληνικού πολιτισμού.

Το No Limits διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και του Συλλόγου «Μιλτιάδης».

 No Limits 25
‘’The Power of Soul’’
Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014
Κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do Π.Φάληρο
Έναρξη 21:00 (pre game 20:00)

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης