Είναι πλέον επίσημη η απόφαση για την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, καθώς όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, δεν θα διεξαχθεί τελικά το Σαββατο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η απόφαση λήφθηκε κατόπιν εισήγησης της ΔΕΑΒ και σχετικού αιτήματος της αστυνομίαςΗ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρεται πως με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού αποφασίστηκε οριστική αναβολή του παιχνιδιού, που θα κρίνει τον τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κατόπιν εισήγησης της ΔΕΑΒ και σχετικού αιτήματος της αστυνομίας, η οποία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλότητα του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία στο έγγραφο που έχει στείλει, εκτός από την ένταση που θα υπάρχει με τις πορείες, επικαλείται και την μεγάλη αντιπαλότητα των φιλάθλων των δυο ομάδων -που φούντωσε μετά τον χθεσινό «χαρτοπόλεμο» των συλλόγων- επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να διαθέσει επαρκείς αστυνομικές δυνάμεις για το Ολυμπιακό Στάδιο και την γύρω αστική περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης