Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα σας συμπαίκτες μου… Την Παρασκευή η Μπράγκα έμεινε στο 2-0 απέναντι στην Μαρίτιμο κι έτσι μας… έφραξε τον δρόμο προς το έκτο συνεχόμενο ταμείο. Εντούτοις όλα είναι στο πρόγραμμα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

Χωρίς χρονοτριβή πάμε στα… φρέσκα. Σήμερα θα ρισκάρουμε με ένα καλοπληρωμένο όβερ, που το βρίσκουμε στον ΟΠΑΠ στο 2.45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κέρκυρα η ομώνυμη ομάδα θα παίξει τα ρέστα της για τη νίκη απέναντι στoν Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για την παραμονή.

Οι Φαίακες είναι στο -5 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Ως εκ τούτου είναι τελικός το σημερινό ματς απέναντι στους Αρκάδες που και αυτοί έχουν κίνητρο και θα ψάξουν το «διπλό» στην προσπάθεια που κάνουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

 Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν για να ψαξουν το τρίποντο, ωστόσο λογικά θα αφήσουν πισω πολλούς ανοιχτούς χώρους, τους οποίους είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν οι Αρκάδες.  Οπότε θεωρούμε πιθανό η… μπίλια να κάτσει στο όβερ 2.5 τέρματα.

2037.
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης Όβερ 2.5 γκολ (2.45)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης