Την αποθέωση γνώρισαν οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ στο Ολυμπιακό Στάδιο, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η παρουσία μαθητών στις κερκίδες του κλειστού «Δύο Αοράκια» της Κρήτης το Σάββατο (18/2) είχε ως αποτέλεσμα να μην πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους τους την κατάκτηση του 4ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία της μπασκετικής Ένωσης οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προσκαλέσει την ΚΑΕ στο Ολυμπιακό Στάδιο, λίγα λεπτά μετά την παλικαρίσια νίκη επί του Ολυμπιακού που σήμανε και τον πρώτο τίτλο των «κιτρινόμαυρων» από το 2002.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας 2018 στο μπάσκετ έκαναν την εμφάνισή τους στα επίσημα του ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν από τις 17:00, εν συνεχεία μπήκαν στη φυσούνα, με τον κόσμο να τους αποθεώνει. Υπό τους ήχους του μπασκετικού ύμνου της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα και οι συμπαίκτες του μπήκαν λίγο αργότερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές και τον Μανόλο Χιμένεθ να έχουν φτιάξει έναν διάδρομο για να περάσουν ανάμεσά τους οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ.

«Σεισμός» ακολούθησε, όταν οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τον γύρο του θριάμβου. Η κούπα άλλαζε χέρια μέχρι να φθάσουν στις εξέδρες οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα για να χειροκροτηθούν θερμά και να γίνουν αποδέκτες εκδηλώσεων λατρείας από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης