Στο επιβλητικό «Παλάου Μπλαουγκράνα» δοκιμάζεται απόψε (21.45, ΕΡΤ2) ο Ολυμπιακός για το TOP 16 της Euroleague.

Oι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μπαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον Β’ γύρο της δεύτερης φάσης με αρνητικό ρεκόρ (3 νίκες-4 ήττες), θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μπαρτσελόνα, με τη νίκη να αποτελεί αυτοσκοπό για τους Πειραιώτες, προκειμένου να μη βρεθούν σε ακόμη δυσχερέστερη θέση στη μάχη της πρόκρισης στα play offs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός, που ενισχύθηκε με τον Ουόρικ (σ.σ.: δεν βρίσκεται στην αποστολή), θα τα δώσει όλα για να «βάλει από κάτω» τους Καταλανούς στη βαθμολογία και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Βέβαια, το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας γίνεται ακόμη δυσκολότερο, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είναι τραυματίας και θα χάσει πλην της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα» και το επόμενο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί ενισχυμένη απέναντι στους Πειραιώτες, καθώς ο Τζόι Ντόρσεϊ που αποκτήθηκε προ ημερών από την ομάδα του Πασκουάλ θα κάνει ντεμπούτο εναντίον του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου, ως γνωστόν, κατέκτησε το Ευρωπαϊκό το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, ο τεχνικός των Καταλανών δεν θα έχει στη διάθεσή του στον αποψινό αγώνα τον Σέιν Λαουάλ που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης