Το portal για videogames «GameWorld.gr» σε συνεργασία με τη Nortec Multimedia, αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα, ετοίμασε ένα μεγάλο launch event για τη νέα κονσόλα Wii U, στον χώρο του «The Mall» στην Αθήνα.

Ελάτε αυτό το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου από τις 14.00 και μετά στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Αμαρουσίου (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, στάση ηλεκτρικού/προαστιακού Νεραντζιώτισσα) για να υποδεχθείτε την κονσόλα Nintendo Wii U και να παίξετε τα games του στα ειδικά διαμορφωμένα stands.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συντακτική ομάδα του GameWorld.gr, του μεγαλύτερου Gaming Community, θα είναι εκεί, προσφέροντας live events και πολλές εκπλήξεις. Οι συντάκτες του θα παίξουν μαζί σας Wii U και θα μοιράσουν τα παρακάτω δώρα με κλήρωση σε τρεις τυχερούς νικητές:

– 1ος νικητής: μία κονσόλα Wii U Premium με το Nintendo Land

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– 2ος-5ος νικητής: ένα New Super Mario Bros. U

– 6ος-10ος νικητής: ένα Wii U T-Shirt.

Φέρτε την παρέα σας κι ελάτε να γνωρίσετε τη νέα κονσόλα της Nintendo και να παίξετε με τους συντάκτες του GameWorld.gr αλλά και… τους ξεχωριστούς καλεσμένους τους! Μπορείτε επίσης να κάνετε join το event μέσω Facebook στο https://www.facebook.com/events/495071057181921/?fref=ts

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης