Καλά νέα για τους χρήστες του Twitter, καθώς επιτέλους απ’ ότι φαίνεται, η υπηρεσία θα σταματήσει να μετρά τις φωτογραφίες και τα links στους 140 χαρακτήρες, που έχει ως όριο.

Πρόκειται για μια δυνατότητα, που ζητούσαν πολλοί χρήστες και που ακόμα και τώρα δυσκολεύει το sharing των πληροφοριών ή μηνυμάτων. Ως τώρα μια φωτογραφία χρησιμοποιούσε τους 24 χαρακτήρες και ένα link τους 23 από τους 140 του ορίου. Πλέον λοιπόν θα δίνεται η δυνατότητα σε όλους να είναι πιο ευέλικτοι με τα μηνύματά τους, να μη χρειάζεται να τα χωρίζουν σε μέρη και γενικότερα να είναι πιο ευανάγνωστα. Επίσης θα διαδοθούν περισσότερο τα photo memes και τα μηνύματα με τη μορφή φωτογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση, καθώς εκπρόσωπος του Twitter δήλωσε ότι “δε σχολιάζουν φήμες”, αλλά μια αναφορά του Bloomberg κάνει λόγο για διαθεσιμότητα του νέου χαρακτηριστικού πιθανότατα μες στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Jack Dorsey, είχε αναφέρει πριν μερικούς μήνες ότι δοκίμαζαν τρόπους απεικόνισης των μηνυμάτων της υπηρεσίας, αλλά και ότι το όριο των 140 χαρακτήρων θα παραμείνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης