Δ.Κ
Ο Αθανάσιος Μπούρας αποκλείει μπόρες στα γαλαζοπράσινα «στρατόπεδα» με αφορμή το Πολυνομοσχέδιο και τις απολύσεις στο δημόσιο.
«Γενικέ, τι γίνεται; Θα ‘χουμε διαρροές; Σας βλέπω αγχωμένο ή ιδέα μου είναι;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της Ζούγκλας τον γενικό γραμματέα του κόμματος Θανάση Μπούρα, ο οποίος «αλωνίζει» τους διαδρόμους της Βουλής για να πείσει και τους τελευταίους βουλευτές που αντιδρούν να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.
«Όχι, δεν είμαι αγχωμένος, όλα είναι υπό έλεγχο. Κουρασμένος είμαι γιατί είχα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες» απάντησε ο Θανάσης Μπούρας.
«Δεν βλέπετε τι γίνεται; Κόβουν από δω, στρογγυλεύουν από κει ,κάτι άρχισαν να κάνουν. Μας μαζεύουν σιγά-σιγά» συμπλήρωσε ένας πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας ,ο οποίος αν και αντιδρούσε, τώρα βλέπει με άλλο μάτι την ώρα της ψηφοφορίας.
Ως την Τετάρτη βλέπω να ψηφίζουν, όχι οι πέτρες, αλλά και οι δήμαρχοι υπέρ του νομοσχεδίου.

