Μπορεί στην γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός δεδομένης της παρουσίας των Ρόμπιν φαν Πέρσι, Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνι Γουέλμπεκ ωστόσο ο Χαβιέρ Ερνάντες δεν καταθέτει τα όπλα.

Ο Μεξικανός θέλει να παραμείνει στους κόκκινους διάβολους και να διεκδικήσει μία θέση βασικού και γι’ αυτό απέρριψε αρκετές προτάσεις, μία εκ των οποίων ήταν από τη Βαλένθια, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του με δηλώσεις του στην «El Universal».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά και θέλει να παίζει περισσότερο, να έχει πιο πολλά λεπτά στα πόδια του, αλλά επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, να τη βοηθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να πάει μακριά στο Champions League.

Το ενδιαφέρον από τη Βαλένθια ήταν πραγματικό. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή, αλλά ο Χαβιέρ θέλει να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πραγματικά είναι ευγνώμων προς τη Βαλένθια και τους άλλους συλλόγους που έδειξαν ενδιαφέρον. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Δεν ήθελε καν να μπει σε αυτή τη συζήτηση, ήταν καθαρά θέμα του Χαβιέρ. Θέλει να παίζει και να είναι βασικός στη Γιουνάιτεντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης