Ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της Αργεντινής με τον Ισημερινό στο Νιου Τζέρσεϊ και τη Βοσνία στο Σεντ Λούις, όπως δήλωσε ο Αλεχάντρο Σαμπέγια σε Μέσα της πατρίδας του. Όπως επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «μπιανκοσελέστε», ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Μπέτις.
«Έχουμε μιλήσει (με τον Μέσι), σίγουρα είναι θλάση. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για την επιστροφή του. Έχει αποκλειστεί (από την αποστολή της Εθνικής)» είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σαμπέγια και συνέχισε:
«Είναι ανησυχητικό επειδή είναι στο ίδιο σημείο. Δεν είμαι ειδικός, αλλά ανησυχώ γιατί είναι δύσκολο ένας παίκτης να τραυματιστεί στο ίδιο σημείο. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να παραμείνουμε ήρεμοι».
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

