Αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός Harrison Ford, λέγοντας ότι όλοι οι ηθοποιοί του Χόλυγουντ είναι υπερβολικά εγωκεντρικοί.
«Φυσικά, μέσα από αυτούς δεν λείπω και εγώ. Είναι μεγάλος ψεύτης, όποιος λέει πως δεν νοιάζεται για το τι γράφουν για αυτόν. Εγώ νοιάζομαι για τη γνώμη του κόσμου ως προς το άτομό μου. Πάντα πολεμάω, γα να κάνω τον κόσμο να με καταλάβει».
Ο 67χρονος πλέον ηθοποιός, είναι αρραβωνιασμένος με τη Calista Flockhart, την οποία γνώρισε στα Golden Globe Awards to 2002 και εκνευρίζεται που ασχολούνται συνέχεια με την προσωπική του ζωή.
«Είναι φρικιαστικό να ζεις με ανθρώπους που συνέχεια σε κοιτάνε, εύχομαι συχνά να βγω τελείως από τον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν μπορεί η φαντασία μου να συλλάβει αυτό που μου κάνουν».

