Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «X Men Origins: Wolverine», Hugh Jackman, ανυπομονεί να χάσει τον τίτλο του πιο sexy άντρα. Αν και ήταν ενθουσιασμένος από την τιμή, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι έτοιμος να παραδώσει τον τίτλο σε κάποιον άλλο.
«Τέρμα η πίεση. Θα μπορέσω να κυκλοφορώ ατημέλητος και πάλι. Ήταν μια εκπληκτική χρονιά και πιστεύω πως και άλλοι άξιζαν τον τίτλο», δήλωσε ο 41χρονος star. Πέρα από τα σχόλιά του, ο Hugh παραδέχεται πως με μεγάλη του χαρά θα ξαναδεχόταν τον τίτλο.
Συγκεκριμένα πρόσθεσε: «Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος άνδρας που θα ξανακερδίσει τον τίτλο». Οι προκάτοχοι του τίτλου ήταν -μεταξύ άλλων- και ο Matt Damon, ο George Clooney, ο Johnny Depp και ο Jude Law.
Παρόλο που οι κατακτήσεις του έχουν αυξηθεί υπερβολικά μετά τον τίτλο, ο Hugh παραμένει πιστός στην επί δεκατρία χρόνια σύζυγό του, την ηθοποιό Deborra-Lee Furness.
Διαβάστε επίσης: Τι επιθυμεί ο Hugh Jackman;

