Τον  Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής κ.Γιώργο Καραμέρο φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή “Με το Λι και με το Λάμδα”.

“Από σήμερα η Περιφέρεια Αττικής προχωρά στο πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» είπε ο κ.Καραμέρος “γιατί κανένας πολίτης δεν μπορεί να στερείται του βασικού κοινωνικού αγαθού που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ειδικά σήμερα, περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας” συμπλήρωσε.

“Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει τη δαπάνη επανασύνδεσης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή, λόγω αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού. Το πρόγραμμα ξεκινά τούτη την περίοδο, παραμονές εορτών, έτσι ώστε να μην μείνει ούτε ένα νοικοκυριό στο σκοτάδι τούτες τις γιορτινές ημέρες ” είπε ο Αντιπεριφερειάρχης.

“Τα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή ρεύματος πρέπει να προχωρήσουν σε ρύθμιση της οφειλής τους με τη ΔΕΗ και αντί να πάνε στο ταμείο μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά και το χαρτί της ρύθμισης στα γραφεία της Περιφέρειας. Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει την κάλυψη δαπάνης ως 360 ευρώ ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που έχει διακοπεί ” είπε ο κ.Καραμέρος ο οποίος συμπλήρωσε “για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 1539”

Παρακολουθείστε την εκπομπή

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης