Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε ότι το μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς οι «αιώνιοι» θα συγκρουστούν τρεις φορές μέσα σε λίγες ημέρες!

«Είναι σίγουρο πως τον Ιανουάριο όλη η Ευρώπη θα κοιτά στην Ελλάδα για μπάσκετ. Έχουμε τρία παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μέσα στον Ιανουάριο: στις 6 για την Ευρωλίγκα, στις 16 για το Κύπελλο Ελλάδας και στις 30 του μήνα για το πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ένας ημιτελικός Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους που έχουμε πάντα και προχωράμε…» είπε ο Σταυρόπουλος και σχολίασε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός συναντιέται με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια σε νοκ άουτ ματς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα έλεγα πως υπάρχει παράδοση. Ύστερα από 3-4 χρόνια φέτος αλλάζουμε τη σειρά. Τα τελευταία χρόνια παίζαμε νωρίτερα, τώρα παίζουμε σε έναν ημιτελικό. Ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι πάντα ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δεν νομίζω πως υπάρχουν παραδόσεις σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια για όλους, ξεχωριστά για τους φιλάθλους, όμορφα παιχνίδια, γιατί εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλά παιχνίδια και όλοι περιμένουμε τέτοια παιχνίδια. Όλοι εμείς που είμαστε στον αθλητισμό ζούμε για αυτά. Και πάμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτόν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης