Η διάσημη τραγουδίστρια φέτος το καλοκαίρι θα βρεθεί στην Αγγλία, για μια εκρηκτική εμφάνιση σ’ ένα από τα παλαιότερα και γνωστότερα φεστιβάλ μουσικής της Ευρώπης, το οποίο διαρκεί τέσσερις ημέρες.
Την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ, όπου θα είναι headliners οι Muse, η Shakira θα εμφανιστεί στην σκηνή πριν τους Scissor Sisters.
«Η Shakira δεν είναι μόνο μια φανταστική pop star, αλλά και μια κοινωνική γυναίκα. Δουλεύει σκληρά για καλούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η οργανώτρια του φεστιβάλ, Emily Eavis.
Στο φεστιβάλ, το οποίο ξεκινάει στις 24 Ιουνίου, θα εμφανιστούν επίσης οι Editors, Stevie Wonder, U2, Dizzee Rascal, Hot Chip, Vampire Weekend, Mos Def, Florence and the Machine, Snoop Dogg και N-Dubz.
Διαβάστε επίσης:
Shakira: «Είμαι λάτρης των γλυκών»
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

