Η πρωταγωνίστρια του Twilight, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Wanted2» και για αυτό τον λόγο έχει συναντηθεί με τον Timur Bekmambetov, τον σκηνοθέτη της σειράς ταινιών.
Σύμφωνα με το «E! News», ο Timur θέλει η Kristen να υποδυθεί μια νέα δολοφόνο, η οποία θα είναι μέλος μιας συμμορίας δολοφόνων που έχουν κρυφές δυνάμεις, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκεται ο James McAvoy.
Ο χαρακτήρας της Angelina, η Fox, σκοτώθηκε στο τέλος της πρώτης ταινίας, όμως ο Timur έχει αποκαλύψει πως μέσα στα σχέδιά του είναι και η επιστροφή της.
«Ξέρουμε πώς θα το κάνουμε, αλλά είναι δύσκολο ακόμα, γιατί στο τέλος της πρώτης ταινίας πέθανε και έχει μια σφαίρα στο κεφάλι της» εξήγησε ο Timur.
Διαβάστε επίσης:
Kristen Stewart: Είμαι ανασφαλής όπως όλοι
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

