Στην τρίτη θέση του μουσικού διαγωνισμού «Eurovoice 2010» βρέθηκε η Ελλάδα στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού, με το τραγούδι «Τι παραπάνω» που ερμήνευσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Γιώργος Τεντζεράκης.

Δείτε την ελληνική συμμετοχή.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός  ότι η Anastacia βγαίνοντας στη σκηνή δήλωσε πως δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει, διότι κάτι συνέβη και «έκλεισε» η φωνή της.

Ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε πως ένιωσε την ανάγκη να εμφανιστεί και να απολογηθεί. «Σας ζητώ συγγνώμη και σας εκτιμώ πάρα πολύ. Θα το κάνω μια άλλη χρονιά», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό video.

Όπως είναι γνωστό παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Pamela Anderson, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα άσπρο φόρεμα.

 Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί.

 

Την πρωτιά κατέλαβε η Κύπρος, με το τραγούδι «In the arms of my angel» το οποίο ερμηνεύουν η Φλώρα Θεοδώρου με το συγκρότημα «The Secrets».

Η ψηφοφορία ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Διαβάστε επίσης:
Η ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό του Eurovoice Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:25

Αρνήθηκε να τραγουδήσει στο Eurovoice
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:22

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης