Έσπασε το τηλέφωνο της πρώην υφυπουργού Τουρισμού και νυν βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Άντζελας Γκερέκου από τους φίλους της ανά τη χώρα, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν νέα της και να μιλήσουν μαζί της.
Το δημοσίευμα της Zougla.gr για την πριγκίπισσα του Ιονίου, τη γοητευτική βουλευτίνα της Κέρκυρας που κλείστηκε στο ασανσέρ της Βουλής, προκάλεσε εντύπωση και περιέργεια σε πολύ κόσμο που έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί της.
«Παιδιά, δεν το πίστευα αυτό που έγινε. Εντάξει, κλείστηκα στο ασανσέρ για λίγο, ήρθαν, με βγάλανε και το συμβάν το έγραψε η τηλεφημερίδα σας. Εκείνη τη μέρα έσπασε το τηλέφωνό μου. Με έπαιρναν οι φίλοι μου από όλη την Ελλάδα και με ρωτούσαν τι ακριβώς συνέβη. Το βράδυ είδα το θέμα και στο δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL.
Μάλιστα, με αφορμή αυτό, ένας φίλος μου με πήρε από Θεσσαλονίκη και μου είπε: «Άντζελα, να κλείνεσαι πιο συχνά στον ασανσέρ για να σε βλέπουμε κι εμείς» είπε περιγράφοντας την «περιπέτειά» της η όμορφη βουλευτίνα.

