«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει» λέει μια λαϊκή ρήση και αυτό κατά βάση ισχύει και στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Λεβέντης μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και την καθηγήτρια φωνητικής Έλενα Πατρόκλου με αφορμή μια παίκτρια, την Κίρκη.

Μιλώντας ως κριτής, υποστήριξε τη συνάδελφό του, Κατερίνα, και είπε χαρακτηριστικά: «Ο κάθε κριτής έχει άλλο χειρισμό σε μια τέτοια περίπτωση. Η Κατερίνα το δουλεύει με τα παιδιά της και μπορεί κάποιες φορές να είναι πιο αυστηρή με τα παιδιά της, όταν διαλέγει το κομμάτι. Έπρεπε να πάρει μια απόφαση η Κατερίνα με τον Κώστα Καλημέρη τι θα κάνει, γιατί ήταν μέσα στην ίδια ομάδα η καθηγήτρια των παικτών, η οποία τραγουδούσε στο συγκρότημα στο οποίο ανήκε ο πατέρας μια υποψήφιας. Έτσι, αυτή είχε τρεις μάνατζερ, τον πατέρα της, που όπως ήταν λογικό είχε άποψη, την Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό που είχε γνώμη. Ο μάνατζερ της Κίρκης κανονικά θα ‘πρεπε να ‘ναι μόνο η Κατερίνα. Έχει ταλέντο, όμως, και μ’ αρέσει».

Ασχολίαστη, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μείνει και η all time classic κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους με τον Νίκο Μουρατίδη: «Δεν με κουράζει, γιατί, όταν τους ακούω, έχουν τις πιο ωραίες ατάκες. Αν δεις ειδικά οντισιόν, υπάρχουν πολλές στιγμές που σκάω πολύ στα γέλια».

Διαβάστε επίσης: Ε. Πατρόκλου: «Με απέλυσε συνεργάτης της Γκαγκάκη»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης