Με κλάματα, ίντριγκες και μικροτραυματισμούς κύλησε το χθεσινό επεισόδιο του «Next Top Model 2», το οποίο φυσικά έκλεισε, όπως κάθε φορά, με μια αποχώρηση.

Η Ευαγγελία, η Έλενα και η Ιωάννα, αμέσως μετά το συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας, συνάντησαν τους σχεδιαστές μόδας Dean και Dan του οίκου Dsquared στα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος στο Κολωνάκι. Ήταν ένα δώρο από το reality ,γιατί είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Έπειτα πήραν μαθήματα διαφήμισης από τη Βίκυ Καγιά, η οποία ανακοίνωσε στα κορίτσια πως όλο αυτό έγινε γιατί την επόμενη ημέρα θα λάμβαναν μέρος σε ένα κανονικό διαφημιστικό και η καλύτερη θα είχε την ευκαιρία να κερδίσει τη συμμετοχή της στο νέο spot για τα Cream Crackers Παπαδοπούλου, όπου μέχρι στιγμής κεντρικό πρόσωπο ήταν η Καγιά.

Στη συνέχεια του επεισοδίου τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν για καμπάνια αρώματος, φορώντας εσώρουχα και έχοντας στο σώμα τους ταραντούλες, σκορπιούς, αράχνες, μικρά σκουλήκια.

Η Τζιαννάν παραπονέθηκε στους κριτές πως τα κορίτσια την κρατούν απομονωμένη, έτσι στο back stage δημιουργήθηκε ένταση, αφού τα «Next Top Model» κατηγόρησαν την Τζιαννάν ότι δείχνει άλλο πρόσωπο στους κριτές και άλλο σε εκείνες. Η χειρότερη φωτογραφία ήταν των Τζιννάν και Λώρα Άνν.

Τελικά από το παιχνίδι αποχώρησε η Λώρα Ανν, η οποία τόνισε πως το θέλει πάρα πολύ και δεν θα σταματήσει να προσπαθεί!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης