Αδόκιμος ο τίτλος του κειμένου. Ανορθόγραφος αλλά εκ παραλλήλου….ποιητικός. Κάτι σαν ποιητική αδεία, ένα πράγμα. Διότι ο Μητσοτάκης είναι ο Δράκουλας των Ελληνίων, όπως λέμε ο Δράκουλας των….Καρπαθίων. Σε μια κατασκευαστική ρήμα προϊόν λίγο Τζιμάκου Πανούση και Βλάντ Τσέπες. 

Τι έκανε , λοιπόν, ο τιτανομεγιστοτεράστιος «υποδυόμενος» πρωθυπουργός; Πραγματοποίησαν μια πορεία πολίτες. Διαμαρτυρίας θέλετε, για την τραγωδία στα Τέμπη; Διαμαρτυρίας. Οδύνης προτιμάτε; Οδύνης. Πένθους διαλέγετε ; Πένθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο συνέβη και στην Θεσσαλονίκη και στον σταθμό Λαρίσης. 

Και τι έπραξε ο Κούλης; Φώναξε τα ΜΑΤ. Όπως στην Χίο και στην Μυτιλήνη για τους λαθρομετανάστες!

Ρε «γκόμενε» Κούλη μου, όπως σε αποκάλεσε η μαμά με το παιδί στο καροτσάκι, ενδεχομένως και η «κούκλα» στην βιτρίνα του καταστήματος της Θεσσαλονίκης που χαιρέτησες, για να της αποσπάσεις, μία ψήφο, γιατί εσύ σαϊνι μου δεν ΣΥΝΕΔΡΑΜΕΣ σε αυτό το σκοπό; Γιατί δεν θέλησες να γίνεις αρωγός, αλλά όπως πάντα ένας αυταρχικός τύπος μεγάλου τζακιού;  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα μου πεις: «Πήγαν μπαχαλάκηδες , αναρχικοί και στοιχεία φασισμού. Για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ας πούμε πως ΝΑΙ. ΝΑΙ!.Πήγαν και  στοιχεία για να δημιουργήσουν επεισόδια». Πάλι , μάλιστα. Μαζί σου είμαι. 

Μπορούσες κάλλιστα όχι μόνο να επιτρέψεις μια τέτοια πορεία, ή, πολλές τέτοιες πορείες, αλλά να βάλεις και την αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου! 

Μια δήλωση αρκούσε …..ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ! «Πενθούμε με το πένθος των Ελλήνων και των χαμένων παιδιών. Συνταυτιζόμαστε με το πένθος τους, έχουμε ΕΥΘΥΝΕΣ , σήμερα νοιαζόμαστε μόνο για έστω λίγους  εναπομείναντες επιζώντες, διότι πάντα ελπίζουμε   ».

Αυτά να έλεγες κι ας μην τα πίστευες. Αλλά φευ… Θέλεις παντού τον έλεγχο. Έτσι έχεις μάθει, όπως και κάποιοι κουμπάροι σου…  

Όχι υποκριτικά. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να το έλεγες. Το δάκρυ το έχεις. Το πιστεύεις κι ας μην το νιώθεις στην υποκριτική σου. Όπως είχες στην Βουλή, ότι ήσουν εξόριστος επί Χούντας σε ηλικία 4 ετών…. Και το «μην γελάτε Κύριοι», δεν έπεισε ούτε τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις!

Άλλο έπρεπε Κούλη μου να κάνεις. Εσύ να συγκαλούσες πορείς συλλόγων. Γονέων θυμάτων στα Τέμπη. Κάλεσε εκεί μια Φαραντούρη, βάλε τραγούδια πένθιμα, προσκάλεσε έναν Βασίλαρο Παπακωσταντίνου και άσε τα ΜΑΤ στην ησυχία τους άνθρωπέ μου. Για να αφήσουν και οι όποιοι απέναντι στην αστυνομοκρατία τους ένστολους με μισθό 3 και 60 στην ησυχία τους. 

Χωρίς χημικά, χωρίς άλλους τραυματισμούς, προσαγωγές, διώξεις και φραμπαλάδες.

Αλλά όπως είχε πει και ο Νίτσε :«Όποιος δεν μπορεί να φοβηθεί τον εαυτό του, δεν μπορεί να προκαλέσει τρόμο». Και πρέπει Κούλη μου ως πιο ακατάλληλος από τον Τσίπρα  να αρχίσεις να προκαλέσεις φόβο μόνο στον εαυτό σου! Διότι αν έχεις καταλάβει γελάει μισή Ελλάδα μαζί σου. Οι άλλοι δεν γελούν. Επειδή  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ έστω ως σταθμάρχες όλεθρου…

Από την μισή Ελλάδα που έκαψες και ΕΣΥ μετά από το ΜΑΤΙ (να τα λέμε όλα) , από τους λαθρομετανάστες που κάνουν πάρτι ΚΑΙ με σένα (μετά από τον Τσίπρα) από τους ακατάλληλους διορισμένους που έχουν στείλει στον τάφο της κοιλάδας των δακρύων των Τεμπών δεκάδες (ίσως πάνω από 100) αθώες ψυχές, έφερες δυστυχία, αποτροπή κι εγκλήματα. 

Ρε συ ΚΟΥΛΗ, πάμε να στα θυμίσω. Αλλάζεις υπουργούς, υφυπουργούς και αναπληρωτές ,όπως τις γκριμάτσες σου. Οι οποίες φέρνουν γέλιο. 

Διορίζεις στις 5 Δεκεμβρίου  υφυπουργό εσωτερικών τον Βασίλειο Διαμαντάρη. Και στις 9 Δεκεμβρίου του 2019 τον αλλάζεις με τον Κώστα Βλάση από την Τρίπολη! Έξοχα. 

Βάζεις τον Νίκο Χαρδαλιά κάπου στα μέσα Μαρτίου του 2020 υφυπουργό προστασίας του πολίτη και τον χάνουμε! Τράβηξε τα βάρη που κάηκε η μισή Ελλάδα! 

Στις 24 Ιουλίου του 2020 ωθείς σε παραίτηση, έναν ακόμα υφυπουργό. Τον κ. Γεράσιμο Θωμά, από την ενέργεια και τους φυσικούς πόρους. Αλλά ήταν ΚΑΙ αυτός δική σου επιλογή. 

Στις 31 Ιουλίου του 2020 (ενώ το Noor One είχε σκάσει) ωθείται σε παραίτηση ο κ. Δημήτρης Κράνης από τη θέση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης. Τυχαίο; Δεν νομίζω….

Θέλεις και άλλα; Τοποθετείς υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον μη εκλεγέντα από τις ψήφους του ελληνικού λαού Χρυσοχοϊδη. Και τον απομακρύνεις για τον Θεοδωρικάκο!

Τοποθετείς και εμπιστεύεσαι τον Βασίλη Κικίλια για υπουργό της Υγείας μας επί covid και τον αλλάζεις με τον Πλεύρη του Καρατζαφέρη. Για να έχει δύο ακόμα φιλαράκια του παλιού Tempo. Τον Βορίδη με το τσεκούρι της ΕΠΕΝ ως μαθητιώσα νεολαία , αλλά και τον Άδωνι που έλεγε “Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή, Νέα Δημοκρατία είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ». Τα ξέχασες Κούλη μου; Θα στα θυμίσω εγώ …. 

Τέλος πάντων. Τώρα έφαγες και τον Καραμανλή. Για τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Για να καλύψεις το ΑΙΜΑ , το ΕΓΚΛΗΜΑ, την ΟΣΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ στα Τέμπη. Την απώλεια νέων παιδιών και ψυχών. Για να σώσεις το κυβερνητικό σου τομάρι ως ένας ανήμπορος, ανέτοιμος, επιπόλαιος και προφανώς (από τα λάθη του μαθητευόμενου τότε Τσίπρα) ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ πρωθυπουργός.    

Ρε Κούλη απλά σε ρωτάω; Αυτός ποιος τους διόρισε; Ποιος τους άλλαξε; Ποιος τους αντικατέστησε; 

Κούλη η Ελλάδα βαρέθηκε από τύπους σαν κι εσένα;. Δεν θέλουμε ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ. Ειδικά στον φτωχοποιημένο , εγκαταλελειμμένο, παραμελημένο και πεταμένο στην μιζέρια του ελληνικό λαό.

Φιλικά στο λέω. Μιλούσαμε όταν σε είχαν βάλει κάποτε στον Αθλητισμό της Νέας Δημοκρατίας. Αν αγαπούσες την Ελλάδα θα είχες ήδη φύγει για το εξωτερικό. Είτε στην Αμερική που σπούδασες, είτε στο Παρίσι , που ήσουν….πολιτικός κρατούμενος ως νήπιο.

Στα γράφω για έναν λόγο. Απλά να μην με παρακολουθείς και μένα από το predator.  Καληνύχτα Κούλη……

ΥΓ: Συνέχισε τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ. Εδώ δεν τα βρεις. Εμείς είμαστε ως ιστοσελίδα Number One. Τα άλλα One τα ξέρει όλη η Ελλάδα. Χαίρεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης