Ένας από τους πιο ιστορικούς τίτλους περιοδικού αυτοκινήτων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως επιστρέφει και μάλιστα πολύ… σύντομα. Πρόκειται για το περιοδικό «Auto Motor und Sport» με 20χρονη πορεία στη χώρα μας, το οποίο φιγουράρει… κρεμασμένο από σήμερα στα περίπτερα, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις των 4 τροχών να ενημερωθούν για τον χώρο της αυτοκίνησης.

Να σημειώσουμε ότι το «AMS» είχε σταματήσει την κυκλοφορία του εδώ και περίπου 3 χρόνια εξαιτίας δικαστικής διαμάχης με τους Γερμανούς. Έπειτα όμως από μεγάλο αγώνα, η εκδοτική εταιρεία Motorpress δικαιώθηκε και έτσι το γνωστό περιοδικό επιστρέφει με νέα σχεδίαση προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα. Το νέο «AMS» θα κυκλοφορεί στο τέλος κάθε μήνα με 134 σελίδες, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι θα διατίθεται και σε τιμή… ΔΝΤ, δηλαδή στα 2 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που ελπίζει το αναγνωστικό κοινό είναι να ενημερώνεται με τον πλέον σωστό τρόπο και μακριά από οποιαδήποτε συμφέροντα. Διευθυντής της νέας αυτής προσπάθειας είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Σκουφής.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Πατήστε παρακάτω για να δείτε ολόκληρο το εξώφυλλο του νέου «Auto Motor und Sport»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης