Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μπορεί στο Sao Paolo της Βραζιλίας να είχαμε δράματα στον αγώνα Formula 1, που πραγματοποιήθηκε το Ο Rossi μπήκε επίσημα την Κυριακή το βράδυ στη λίστα με τους θρύλους του MotoGP (MotoGP Legend).τριήμερο το οποίο μας πέρασε, ωστόσο κανείς από τους κορυφαίους πιλότους του κόσμου δεν ξέχασε να αποχαιρετήσει τον Valentino Rossi. Σε μια ανάρτηση στο twitter, στον επίσημο λογαριασμό της Formula 1, οι επικεφαλής του πρωταθλήματος είχαν ετοιμάσει ένα μικρό αφιέρωμα στον «Γιατρό» του MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος ήταν «Ένας από τους ζωντανούς θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Συγχαρητήρια για ό,τι έχεις πετύχει στην καριέρα σου, Valentino Rossi». Όλοι οι οδηγοί είχαν έναν ιδιαίτερα καλό λόγο για τον Ιταλό super star των δύο τροχών, ενώ συγκινητικό ήταν το μήνυμα του Lando Norris, ο οποίος δεν έκρυψε ότι εκείνος ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Βίντεο με το «αντίο» των πιλότων της Formula 1 στον Rossi.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σεβασμός απ’ όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον Valentino Rossi

Ένας από τους οδηγούς που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Rossi είναι ο Lewis Hamilton. Με τον Βρετανό To 2000 έκανε δοκιμές με τη Ferrari και λίγο έλειψε να μετακομίσει στη F1.αρκετές φορές έχουν βρεθεί στην πίστα, ενώ έχουν ανταλλάξει και τα οχήματά τους στην πίστα της Βαλένθια, με τον Rossi να οδηγεί το μονοθέσιο της Mercedes και τον Hamilton να οδηγεί την Yamaha M1. Ο Hamilton τόνισε στις δηλώσεις του ότι το κίνητρο και η προσέγγισή του στο άθλημα ήταν απλώς μοναδικά και δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν.

Ο Valentino Rossi δεν είναι ξένος στην Formula 1, καθώς πίσω στο 2000 είχε κάνει δοκιμές με τη Ferrari. Μάλιστα οι χρόνοι τότε του Ιταλού ήταν εκπληκτικοί και είχαν προβληματίσει τους ανθρώπους της Formula 1, αν έπρεπε τελικά να φέρουν τον star των δύο τροχών στη F1. Τελικά, ο Rossi δεν έκανε το βήμα στη Formula 1 και τον απολαύσαμε να κερδίζει τα πάντα στο MotoGP.

Το βίντεο της ανταλλαγής οχημάτων μεταξύ Rossi και Hamilton.

 

VR46 και LH44 στην πίστα της Βαλένθια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι 9 μοτοσικλέτες που χάρισαν τίτλο στον Valentino Rossi

Ο “Γιατρός” του MotoGP στην EICMA 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης