Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια Vespa είναι τόσο fashion icon όσο είναι και πρακτικό μεταφορικό μέσο και καταφέρνει να πληρεί τις προδιαγραφές για να επιτελέσει και τους δύο ρόλους ταυτόχρονα. Ανά  τα χρόνια, καλλιτέχνες και αυθεντίες του χώρου της μόδας έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τη Vespa και συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αποκλειστικές, εξαιρετικά εξατομικευμένες εκδόσεις της ήδη εικονικής αυτής μοτοσυκλέτας. Ο Giorgio Armani και ο Christian Dior είναι δύο από τα παγκοσμίου φήμης ονόματα που έρχονται κατευθείαν στο μυαλό.

Ο Καναδός ποπ σταρ Justin Bieber, είναι ο τελευταίος που σχεδίασε μια αποκλειστική έκδοση. Σε αυτήν την περίπτωση, το θέμα είναι η Vespa Sprint που χαρακτηρίζεται από έναν αυστηρό, μονοχρωματικό συνδυασμό λευκών αποχρώσεων. Ακόμα και τα γκριπ στο τιμόνι είναι λευκά, μόνο ο κινητήρας και το σύστημα εξάτμισης που βγαίνει κάτω από τη δεξιά πλευρά παραμένουν στο βασικό τους μαύρο. Ο Bieber, που κατάγεται από το Οντάριο, λατρεύει τη Vespa και περιγράφει την πρώτη του βόλτα με το σκούτερ ως μια πολύ ωραία εμπειρία που πυροδότησε την καλλιτεχνική του δημιουργικότητα. Aνυπομονούμε λοιπόν να δούμε αποδεικτικά στοιχεία για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιορισμένη έκδοση της, σχεδιασμένης από τον Justin Bieber, Βέσπας θα προσφέρεται στις παραδοσιακές τρεις κατηγορίες κυβισμού των 50cc, 125cc και 150cc. Η ελαφριά, προσεγμένη Vespa Sprint του Justin Bieber φοράει τροχούς 12 ιντσών και διαθέτει υβριδικό σύστημα πέδησης, δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω. Το σύστημα φωτισμού είναι τεχνολογίας πλήρους LED και η οθόνη TFT λειτουργεί ως κέντρο συνδεσιμότητας με smartphone. Ο ολόλευκος χρωματικός συνδυασμός περιλαμβάνει ένα γραφικό φλόγας με την υπογραφή Justin Bieber στη βάση των κλασικών πλαϊνών καλυμμάτων.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης