Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Soriano Motori κάνει δεκτή τη χρήση ψηφιακού νομίσματος για την αγορά μίας από τις μοτοσικλέτες της. Μπορείς λοιπόν να μαζέψεις τα Bitcoin σου ή τα Ethereum σου και να κάνεις δική σου μία από τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της φίρμας άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναβίωση της Soriano έγινε μόνο για την κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσικλετών

Τρία μοντέλα διαθέτει η εταιρία

Η Soriano Motori είναι μια μικρή ιταλική εταιρία η οποία κατασκευάζει ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Στην 32.500€ κοστίζει το V1-Gara ή 1,73 Bitcoinπαρούσα φάση έχει διαθέσιμα τρία μοντέλα, τα V1-R το V1-S και το V1-Gara τα οποία κοστίζουν από 25.500€ και φτάνουν τις 32.500€. Το πιο δυνατό της μοντέλο, το Gara, αποδίδει 84 ίππους και διαθέτει 3 ταχύτητες φέρνοντας την οδήγηση πιο κοντά στις παραδοσιακές μοτοσικλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Gara είναι το κορυφαίο μοντέλο της φίρμας με απόδοση 84 ίππων

Σε παγκόσμιο επίπεδο το σύστημα της Soriano

Η Soriano, όπως η Tesla και η BMW, θα ενσωματώσει το σύστημα πληρωμών τους και στο ψηφιακό νόμισμα με τη διαφορά ότι η Soriano είναι η πρώτη εταιρία που το κάνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Soriano ακόμα δεν υπάρχει η επιλογή του crypto νομίσματος, αλλά όπως ανάφερε ο ιδρυτής της εταιρίας, τις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξει η πλατφόρμα επιλογής αγοράς με ψηφιακό νόμισμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης