Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των έξι ιδιαίτερων XSR 125 Free Spirit από τη Yamaha μέσω του H τιμή του XSR 125 είναι στα 4.490€.προγράμματος Yard Built. Το project είχε να κάνει με τη δημιουργία ξεχωριστών XSR 125 από διάφορους ανθρώπους της τέχνης και του αθλητισμού οι οποίοι έβαλαν τη δική τους προσωπική πινελιά στο ρετρό μοντέλο της Yamaha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχή του project έγινε με τον «δικό μας» Νικόλα Πλυτά. Ο Έλληνας πρωταθλητής στα water sports με τη βοήθεια της Μοτοδυναμικής, δημιούργησε ένα πανέμορφο XSR το οποίο έχει ως βασικό χαρακτηριστικό μια βάση για σανίδα του σέρφ! Η πρόταση της Ιταλίας ήρθε από την Alteria η οποία προέρχεται από τον χώρο της μουσικής. Το XSR της Alteria έχει στυλ cafe racer με ειδικά διαμορφωμένο προστατευτικό φέρινγκ.

Το cafe racer της Alteria από την Ιταλία.

Η ισπανική πρόταση ανήκει στον καλλιτέχνη Cote Escriva ο οποίος έβαψε στο χέρι το δικό του XSR 125. Η Γαλλία επέλεξε την Allons Rider, μια δυναμική αθλήτρια που ασχολείται με το Skate και το Surf. Η Πορτογαλία μας παρουσίασε μέσω του Fiumani ένα XSR το οποίο ήταν κοντά σε εκείνο του Νικόλα Πλυτά σαν concept, ενώ το τελευταίο μοντέλο σχεδιάστηκε από τον Γερμανό Onkel, έναν ντράμερ που λατρεύει το χρυσό χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρυσό XSR του Onkel.

Τα χρώματα του XSR 125 είναι κίτρινο, μαύρο και κόκκινο

Το Yamaha XSR 125 αποτελεί ίσως την πιο στιλάτη επιλογή στην κατηγορία των μοτοσικλετών που μπορούν Δεν αποκλείεται κάποιο από τα Free Spirit XSR 125 θα το δούμε στην παραγωγή!να οδηγηθούν με δίπλωμα αυτοκινήτου (με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου περί ισοδυναμίας αδειών οδήγησης). Πρόσφατα μάλιστα η Yamaha παρουσίασε μια ειδική έκδοση Legacy του XSR η οποία έχει ιδιαίτερο μαύρο χρωματισμό με χρυσές ακτινωτές ζάντες και ασημένιες πινελιές. Ο κινητήρας έχει απόδοση 14,75 ίππους και 11,5Nm ροπής χαρίζοντας καλές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα χάρη στο χαμηλό βάρος των 140 κιλών (γεμάτο). Το Yamaha XSR 125 Legacy μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής.

Βίντεο με όλα τα μοντέλα του Free Spirit.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα ένα ρεκόρ για τη Yamaha Tenere του Pol Tarres

Εντυπωσιακό on-board με Yamaha στη θρυλική πίστα του Spa

Τι καινούριο συναντάμε στο Yamaha XSR700 του 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης