Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τον παραδοσιακό τρόπο βελτίωσης στις επιδόσεις της μοτοσικλέτας. Πλέον δεν Για το 2022 η Zero προσφέρει μεγαλύτερες μπαταρίες και φορτιστές για περισσότερη αυτονομία.χρειάζεται να αγοράσετε εξατμίσεις, εγκεφάλους, φίλτρα αέρα για να αποκτήσετε περισσότερα άλογα, αρκεί να έχετε την κατάλληλη μοτοσικλέτα και ένα smartphone. Η Zero Motorcycles προσφέρει μέσω του καινούριου συστήματος Cypher III και την αντίστοιχη εφαρμογή (Cypher+) τη δυνατότητα στον αναβάτη να αναβαθμίσει την μοτοσικλέτα του αγοράζοντας… ίππους μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η αμερικανική φίρμα αναβαθμίζει το σύστημα ελέγχου Cypher III της μοτοσικλέτας. Πλέον ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του περισσότερες πληροφορίες, αλλά μπορεί να ξεκλειδώσει περισσότερες δυνατότητες της μοτοσικλέτας. Με το ανάλογο κόστος, δηλαδή με την αγορά των αναβαθμίσεων μέσω της ειδικής εφαρμογής, η μοτοσικλέτα μπορεί να αυξήσει την αυτονομία της και να αποκτήσει περισσότερη ισχύ. Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις μπορεί να βελτιώσουν τη μοτοσικλέτα έως και 50% σε απόδοση.

To SR/F είναι η naked έκδοση της premium μοτοσικλέτα της Zero.

Το 2022 έρχεται η βασική έκδοση SR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Zero Motorcycles εφαρμόζει το νέο σύστημα στα μοντέλα του 2022 και ιδιαίτερα στη νέα έκδοση SR. Η Με το Power Tank και το νέο σύστημα Cypher III η SR αποκτά αυτονομία 365 χιλιομέτρων με χρήση στην πόλη!συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα SR/F και SR/S αποτελώντας την βασική πλέον έκδοση αυτής της σειράς μοτοσικλετών. Η SR έχει χαμηλότερη ισχύ (74 ίππους) και ροπή (165Nm) σε σχέση με τις κορυφαίες SR/F και SR/S, ενώ και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 165 Km/h σε σχέση με τα 200 Km/h που φτάνουν οι υπόλοιπες εκδόσεις.

Εκείνο όμως που μπορεί να κάνει ο αγοραστής είναι αν θέλει και μπορεί οικονομικά, να αναβαθμίσει την SR του. Μπορεί να αγοράσει περισσότερη ισχύ και αυτονομία βελτιώνοντας τη μοτοσικλέτα του από 15-50% απλά και ξεκούραστα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει την κατάλληλη εφαρμογή και να αγοράσει τις αναβαθμίσεις. Αυτόματα η μοτοσικλέτα “ξεκλειδώνει” τις αντίστοιχες υπηρεσίες και απολαμβάνεις ότι αγόρασες. Το νέο Cypher IIΙ της Zero θα είναι διαθέσιμο την Άνοιξη του 2022.

Το βίντεο της παρουσίασης της νέας έκδοσης SR.

 

Από την εφαρμογή Cypher+ μπορείς να κάνεις τις… αγορές σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβάτης διασχίζει την Αμερική με μια ηλεκτρική Zero SR/F σε μόλις 112,5 ώρες!

Πρώτη επαφή με τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της Zero στην Ελλάδα

Αναβάτης έκανε το γύρο της Βρετανίας με ηλεκτρική μοτοσικλέτα και κόστος 22 ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης