Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda παρουσίασε τη νέα γκάμα των CRF για το 2023 προσθέτοντας μια ειδική έκδοση για να γιορτάσει Ίδιες είναι οι αναβαθμίσεις στο CRF450R και στο CRF450RX. Η τιμή τους αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.τα 50 χρόνια του θρυλικού χωμάτινου μοντέλου. Πίσω στο 1973 η Honda παρουσίασε το πρώτο CR250M το οποίο έμελλε να κατακτήσει τις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Η Honda συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κορυφαίο μοντέλο της παρουσιάζοντας το μοντέλο του 2023 με σημαντικές αναβαθμίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κομμάτι της εμφάνισης, το νέο CRF450R αλλά και το CRF450RX διαθέτουν νέα γραφικά και την ειδική έκδοση 50th Anniversary. Η έκδοση των 50 ετών είναι αφιερωμένη στο πρώτο CR250M Elsinore με μπλε σέλα, λευκό number plate, χρυσαφί ζάντες, χρυσό τιμόνι και μοναδικά γραφικά στα καλύμματα του ψυγείου. Στην έκδοση RX συναντάμε μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 8 λίτρων και πίσω τροχό 18 ιντσών, ενώ έχει ειδικές ρυθμίσεις στο ψεκασμό και πλαϊνό σταντ για πιο cross-country χρήση.

Εμπνευσμένο από το CR250M του 1973!

Νέο πλαίσιο και αναβαθμισμένες αναρτήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικές αναβαθμίσεις στο CRF450R του 2023 έχουμε στα σώματα του ψεκασμού του κινητήρα τα οποία έχουν πλέονΟι νέες ρυθμίσεις έγιναν έπειτα από υποδείξεις των εργοστασιακών αναβατών της Honda στο Παγκόσμιο Motocross. διάμετρο 44mm, νέα σχεδίαση στους αυλούς εισαγωγής και διαφορετικό χρονισμό στους εκκεντροφόρους τα οποία ανεβάζουν κατά 10% τη ροπή στις χαμηλές στροφές. Η καινούρια μοτοσικλέτα έχει πιο ομαλή απόκριση, βοηθώντας στην καλύτερη πρόσφυση του πίσω τροχού στην έξοδο των στροφών. Νέα είναι και η εξάτμιση από αλουμίνιο, πιο ανθεκτική, χωρίς να έχει αυξηθεί το βάρος της. Καινούρια σχεδίαση έχουμε στο πλαίσιο με αυξημένη ακαμψία, ενώ το πίσω ελατήριο της ανάρτησης έχει αυξημένη σκληρότητα για βελτιωμένη πληροφόρηση και έλεγχο σε έδαφος με αυλάκια. Στο εμπρός μέρος, το ανεστραμμένο πιρούνι 49mm της Showa έχει διαφορετική ρύθμιση για καλύτερη απόσβεση και γρήγορες αντιδράσεις.

Τα νέα Honda CRF450R, CRF450RX και CRF450R 50th Anniversary έρχονται το 2023 με εορταστική διάθεση για να θυμίσουν σε όλους γιατί το συγκεκριμένο motocross μοντέλο αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο του off-road.

Το πανίσχυρο δίχρονο, CR500R.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος η σεζόν για τον Marc Marquez!

Η Honda αναβιώνει το θρυλικό NX Dominator

Θα δούμε το Honda Hawk 11 στην Ευρώπη;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης