Αποστολή στην Ιταλία: Γιάννης Πετρόχειλος

Μετά την καταιγιστική πρώτη ημέρα στην πίστα του Mugello με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους να χαρίζουν Η φιλοσοφία κατασκευής είναι ιαπωνέζικη και η φιλοσοφία στον σχεδιασμό είναι ευρωπαϊκή.άφθονο θέαμα, ήρθε η ώρα για μια ακόμα σημαντική ημέρα στην ιταλική πίστα. Η δεύτερη ημέρα έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά δίκυκλα της VMoto – Super Soco τα οποία έχουν την τιμητική τους. Ο Graziano Milone, CEO της VMoto Soco Ιταλίας, του οποίου το πάθος για τους δύο τροχούς είναι ανεπανάληπτο, ανάλαβε να μας καλωσορίσει και να μας μιλήσει για το πλάνο της εταιρείας, τα νέα μοντέλα και τις εξαιρετικές πωλήσεις που έχει επιδείξει η VMoto στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κος Milone στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των πωλήσεων ότι η VMoto ήταν πρώτη σε πωλήσεις σε δύο κατηγορίες στην Ιταλία. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η VMoto Soco και ιδιαίτερα ο κος Milone, βοηθάει την εταιρεία στην Κίνα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην ποιότητα των μοτοσικλετών προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι κορυφαίο. Η VMoto, σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, πουλάει εργαλεία μετακίνησης και όχι μοτοσικλέτες. Εκτός από τα πρακτικά και διασκεδαστικά μοντέλα, η VMoto θεωρεί πολύ σημαντική την αγορά των επαγγελματικών scooter. Αυτό το έχει διαπιστώσει με την ξέφρενη πορεία στις πωλήσεις του VS1 και θέλει να πιέσει ακόμα περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς βλέπει πως το μέλλον αυτής της κατηγορίας θα είναι πολύ λαμπρό μέχρι το 2025.

Graziano Milone μαζί με τον Jorge Lorenzo στη συνέντευξη Τύπου.

Οδήγηση στο Mugello

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα, εκτός από παρουσιάσεις και ομιλίες, περιελάμβανε και οδήγηση. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία Στην Ολλανδία είναι το τμήμα logistics, στην Αυστραλία το μεγαλύτερο τμήμα πωλήσεων και στην Κίνα η έρευνα και εξέλιξη.να οδηγήσουμε τα περισσότερα νέα μοντέλα της μάρκας, ανάμεσά τους και το F01, το πρωτότυπο ηλεκτρικό scooter που αναμένεται το 2023 να έρθει στην παραγωγή. Στην παρουσίαση ήταν και πάλι φυσικά ο Jorge Lorenzo, ενώ η οδήγηση έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πίστα του Mugello. Ο Ισπανός 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής απηύθυνε χαιρετισμό στους ανθρώπους του Τύπου και τόνισε ότι η συνεργασία του με την Super Soco δεν είναι μόνο για λόγους μάρκετινγκ, αλλά παίρνει μέρος και στην εξέλιξη των ηλεκτρικών δικύκλων δίνοντας συμβουλές στους τεχνικούς της μάρκας.

Ο τεράστιος Dario Marchetti είναι ο πρεσβευτής της VMoto - Super Soco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστολή Mugello: Ο Jorge Lorenzo έκλεψε την παράσταση στο Pro Days 2022

Αποστολή Mugello: Ξεκίνησε η γιορτή της VMoto – Super Soco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης