Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Italjet πέρασε τα δικά της… πέτρινα χρόνια, ωστόσο από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ο Massimo Η εμπρός ανάρτηση είναι τύπου RAAD εμπνευσμένη από το Yamaha GTSTartarini, γιος του ιδρυτή της εταιρείας, τα πράγματα έχουν πάρει μια καλύτερη τροπή. Η εταιρεία με βάση την Μπολόνια αναβίωσε το Dragster, ένα εικονικό scooter το οποίο έκανε την εμφάνισή του από το 1998-2003, εξοπλίζοντας το με τεχνολογία και σύγχρονες λύσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στο project, η Italjet ήρθε σε συμφωνία με τον Andrea Dovizioso, πρώην αναβάτη MotoGP της Ducati. Ο Dovizioso θα γίνει επίσημος πρεσβευτής της Italjet, αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην εξέλιξη του Dragster προκειμένου να αποκτήσει δυναμική στις αγορές της Ευρώπης και κυρίως της Ιταλίας.

Ο πρώην αναβάτης της Ducati φέτος πήρε... ρεπό από το MotoGP.

Η συνεργασία θα δώσει ώθηση στο project της Italjet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο Dovizioso ο οποίος κάνει δοκιμές αυτήν την περίοδο με την Aprilia στο MotoGP, τόνισε: «Είμαι Η Italjet εμφανίστηκε στα Grand Prix 125 από το 2000-2002ευχαριστημένος που θα συμβάλω στην τεχνική εξέλιξη των εξαρτημάτων, των φρένων και του κινητήρα του Dragster. Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και οι λεπτομέρειες του Dragster εντυπωσιάζουν περισσότερο από οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία».

Ο CEO της Italjet, Massimo Tartarini, δεν κρύβει ότι όλα πλέον τα scooter έχουν περίπου την ίδια εμφάνιση και δομή. Το Dragster λοιπόν έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στην αστική μετακίνηση με σπορ χαρακτηριστικά και σχεδιαστικές καινοτομίες. Το νέο Dragster βγήκε στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό στο τέλος του 2020 και ξεπούλησε άμεσα. Πλέον η εταιρεία έχει λίστα αναμονής για τα scooter η οποία με την προσθήκη του Dovizioso στην εξέλιξη αναμένεται να μεγαλώσει σημαντικά.

Ο Dovizioso ξέρει από εξέλιξη μοτοσικλετών και θα βοηθήσει την Italjet στην αναβάθμιση του Dragster.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βροχή χάλασε τα σχέδια της Aprilia

Από τη σέλα του MotoGP στο τιμόνι μιας Formula 1

Έκανε τους πρώτους γύρους με την Aprilia ο Dovizioso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης