Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την ανακοίνωση της Aprilia πως ο Andrea Dovizioso θαΤραυματισμός για τον Dovi χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες. δοκιμάσει τη RS-GP μοτοσικλέτα MotoGP και ο Ιταλός τραυματίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αγώνα motocross στην Ιταλία, ο Dovizioso σημείωσε πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα το κεφάλι του. Ο Ιταλός αναβάτης δεν αισθανόταν καλά μετά την πτώση, μάλιστα έκανε εμετό, με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον στείλουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, του έγινε άμεσα αξονική στο κεφάλι και διαπιστώθηκε, ευτυχώς, πως δεν είχε κάτι σημαντικό.

Το κράνος έσωσε τον Dovizioso!

Προοπτική για 6 αγώνες ως wildcard για τον Dovizioso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Dovizioso θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους γιατρούς το επόμενο διάστημα, αλλά όλα δείχνουν ναΜέχρι 6 αγώνες μπορεί να κάνει ο Dovizioso με την Aprilia βάσει κανονισμών πηγαίνουν καλά. Αυτό όμως που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν ο Ιταλός θα είναι σε θέση να κάνει τις δοκιμές με την Aprilia οι οποίες είναι προγραμματισμένες στις 12 Απριλίου.

H Aprilia πάντως δε θα σταματήσει στις δοκιμές τις Jerez καθώς έχει ήδη προγραμματίσει ένα τεστ στο Mugello με τους εργοστασιακούς αναβάτες τις στο οποίο θα πάρει μέρος και ο Dovizioso. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά ο Ιταλός αναβάτης θα κάνει μερικούς αγώνες στη σέλα της RS-GP ως έκτακτη συμμετοχή με μέγιστο αριθμό τις 6 συμμετοχές.

Θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η… σχέση αλλά όλα δείχνουν πως πάμε για ένα δυνατό πάντρεμα.

Βίντεο της Alpinestars με τον Dovizioso να κάνει το λατρεμένο του motocross

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP 2021: Παρουσίαση και προβλέψεις για τη νέα σεζόν!

Ετοιμάζεται «γάμος» Aprilia-Dovizioso στο MotoGP;

Ο Dovizioso περιμένει την Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης