Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield έχει ανεβάσει τα μανίκια τους τελευταίους 12 μήνες και συνεχώς παρουσιάζει νέα μοντέλα μεH τιμή του νέου Hunter 350 αναμένεται κοντά στις 5.000€. ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αρχή έγινε με το Meteor 350, ακολούθησε το Classic 350 και πιο πρόσφατα είχαμε την προθήκη του πανέμορφου Scram 411. Η ινδική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει πως μέσα στο καλοκαίρι έρχεται ακόμα ένα μοντέλο, χωρίς να έχει δώσει περισσότερα στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ινδία παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να κρατήσεις μυστικά όσον αφορά τις μοτοσικλέτες και ήδη έχει διαρρεύσει πως το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η Royal Enfield είναι το Hunter 350. Πρόκειται για το 3ο μοντέλο στην κατηγορία των 350 της ινδικής φίρμας το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει έναν πιο σπορ, roadster δρόμο όσον αφορά τη δομή του. Βασικό χαρακτηριστικό θα είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος κινητήρας Euro5 των 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20 ίππους και 27Nm ροπής.

Η εικόνα που διέρρευσε από το Bike Wale της Ινδίας.

Σχεδιαστικά, η μοτοσικλέτα θα είναι πιο σπορ και συμβατή σε σχέση με τα Classic και Meteor. Το Hunter αναμένεται να είναι πιο ελαφρύ, πιο εύκολο στην οδήγηση και πιο εύκολα προσβάσιμο σε μεγαλύτερο εύρος αναβατών. Το ρεζερβουάρ θα είναι τύπου σταγόνας, ενώ το τιμόνι θα είναι φαρδύ και τα όργανα θα είναι ίδια με εκείνα του Meteor με την προσθήκη του Tripper της Royal Enfield.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βάση του Hunter θα είναι το Meteor 350.

Τον Ιούλιο τα αποκαλυπτήρια

Οι τροχοί θα είναι 17 ιντσών εμπρός και πίσω με χυτές ζάντες και ελαστικά δρόμου, ενώ τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω θα είναι στρογγυλά με κλασική μορφή. Οι αναρτήσεις θα αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω, ενώ το πλαίσιο θα προέρχεται από το Meteor. Το Hunter 350 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Ιούλιο του 2022 και εκεί θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και τις τιμές του μοντέλου.

Το βίντεο του Bike Wale που αναλύει το Hunter 350.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Βαγιανέλης θα βρείτε πλέον τα μοντέλα CFMoto και Royal Enfield

Παρουσιάστηκε η urban έκδοση Scram 411 της Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης