Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Royal Enfield μας είχε προετοιμάσει εδώ και αρκετούς μήνες για τον ερχομό μιας ειδικής έκδοσης του Το ύψος της σέλας είναι στα 795mm που βοηθάει την πρόσβαση σε μεγάλο εύρος αναβατών.Himalayan. Το Scram 411 είναι πλέον πραγματικότητα με την ινδική φίρμα να ακολουθεί τον δρόμο της χρηστικότητα στο νέο αυτό μοντέλο, χωρίς όμως να αλλοιώνει τα βασικά χαρακτηριστικά της μάρκας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην φιλοσοφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Scram 411 είναι βασισμένο στο Himalayan, ωστόσο έχει κάνει στροφή προς την πιο all-around χρήση. Σχεδιαστικά, παραπέμπει άμεσα στην κατηγορία των scrambler με στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός, ακτινωτές ζάντες με διπλής χρήσης ελαστικά, φαρδύ τιμόνι και λεπτό ρεζερβουάρ. Τα γραφικά είναι φρέσκα, ενώ τα όργανα προέρχονται από το Meteor και διαθέτουν το σύστημα Tripper για πλοήγηση στροφή/στροφή.

Μεγάλες δυνατότητες κίνησης εντός και εκτός δρόμου.

Ροπάτος κινητήρας για χρήση σε δρόμο και χώμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ υπάρχουν πλαστικά προστατευτικά, ενώ η σέλα είναι διπλού επιπέδου και τα πλαστικά καπάκια κάτω από τη σέλα θυμίζουν τις μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1970. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 411 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 24,3 ίππους και 32Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι κατά πέντε κιλά ελαφρύτερο από το Himalayan στα 185 κιλά.

Η διασκέδαση είναι βασικό χαρακτηριστικό της μοτοσικλέτας.

Μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις για εύκολη χρήση εκτός δρόμου

Πλαίσιο και αναρτήσεις προέρχονται από το Himalayan με το εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι των 41mm να Το μοντέλο καλύπτεται από τριετή πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.έχει διαδρομή 200mm και το πίσω μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης να έχει διαδρομή 180mm. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα της ByBre διαθέτουν έναν δίσκο 300mm εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω με ABS.

Το νέο Scram 411 είναι διαθέσιμο σε 7 διαφορετικές χρωματικές επιλογές, ενώ η τιμή του είναι 5.490€ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

Το βίντεο παρουσίασης του Royal Enfield Scram 411.

 

Πλούσια είναι και η γκάμα αξεσουάρ που συνοδεύουν το Scram 411.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστορία πίσω από το μοναδικό σήμα των επετειακών Royal Enfield

Royal Enfield Meteor 350: Τα ακριβά αρώματα φυλάσσονται σε μικρά μπουκαλάκια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης