Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αυτό το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά με πολλά κορυφαία – και πολυαναμενόμενα μοντέλα – να Το Joyride 300 16″ είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματισμούς, μαύρο, λευκό, γκρι και ματ μπλε.φτάνουν διαδοχικά στα καταστήματα. Ένα από αυτά σίγουρα είναι το ολοκαίνουριο SYM Joyride 300 16″ το οποίο έρχεται πιο ασφαλές, πιο άνετο, πιο πρακτικό και σίγουρα πιο καλά εξοπλισμένο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το νέο scooter της SYM ξεχωρίζει αμέσως χάρη στην ανανεωμένη μάσκα στο εμπρός μέρος. Τα δύο αιχμηρά φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED (με DRL φώτα ημέρας) και ανάμεσά τους βρίσκεται ένας επίσης LED προβολέα, ενώ τα φλας είναι ενσωματωμένα στα πλαστικά του scooter. Η ζελατίνα είναι μεγάλη και ρυθμιζόμενη για καλή προστασία από τον άνεμο, ενώ πιο χαμηλά υπάρχουν αεροδυναμικά πλαστικά για την προστασία των ποδιών του αναβάτη. Η σέλα είναι φαρδιά και άνετη, ενώ το πίσω φωτιστικό σώμα LED είναι εκλεπτυσμένο, με διακριτική σχεδίαση και χαρακτηριστική «υπογραφή».

Άνετη θέση οδήγησης και επίπεδο πάτωμα κάνουν την καθημερινότητα παιχνιδάκι.

Βελούδινος κινητήρας Euro5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας του Joyride 300 16″ είναι υψηλού επιπέδου και ακολουθεί τις Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 11,5 λίτρα και η αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει τα 300 χιλιόμετρα σε μεικτή χρήση.προδιαγραφές ρύπων Euro5. Η απόδοσή του είναι 26 ίπποι και 26Nm ροπής και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την χαμηλή κατανάλωση και την πολιτισμένη λειτουργία

Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός διαδρομής 115mm και δύο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός 260mm με 4πίστονη δαγκάνα και ABS της Continental. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος του scooter είναι στα 186 κιλά γεμάτο.

Έγχρωμη LCD οθόνη με πλούσιες πληροφορίες και όμορφα γραφικά.

Ζηλευτός εξοπλισμός για ασφάλεια και πρακτικότητα

Εξαιρετικό είναι το επίπεδο εξοπλισμού του νέου SYM Joyride 300 16″ με μια LCD ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί δεύτερη γενιάς (Keyless Gen2), επίπεδο πάτωμα για εύκολη πρόσβαση και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 35+ λίτρων κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος και πολλά ακόμα αντικείμενα. Επιπλέον, το scooter διαθέτει θύρα φόρτισης USB και σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας. Το νέο SYM Joyride 300 16″ μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.695€.

Όλα τα στοιχεία για το SYM Joyride 300 16″ ΕΔΩ.

Βίντεο του SYM Joyride 300 16″.

 

Η LED «υπογραφή» στο πίσω μέρος είναι πολύ χαρακτηριστική του Joyride.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Ιούνιο στην Ελλάδα το SYM Joyride 300 16″

Το JetX είναι το premium scooter της SYM στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Ο Μάρτιος ήταν υπόθεση SYM VF125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης