Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Harley Davidson έχει αρχίσει να δείχνει πλέον ξεκάθαρα τη στροφή της προς τις ρίζες της κάτι που είχε Αναβίωση θρυλικών μοντέλων με σύγχρονα τεχνικά μέρηανακοινώσει από την πρώτη στιγμή που πέρασε στα χέρια του νέου CEO Jochen Zeitz. Οι άνθρωποι της Harley είχαν υποσχεθεί ότι θα βάλουν τέλος στους πειραματισμούς και θα επιστρέψουν στις αξίες που τους έκαναν διάσημους σε όλο τον κόσμο κατασκευάζοντας μοτοσικλέτες ειδικής βαρύτητας και ξεχωριστού στιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία από το Μιλγουόκι λοιπόν αποφάσισε να ξεκινήσει την Icon Collection, μια συλλογή μοτοσικλετών στην οποία κάθε χρόνο θα παρουσιάζεται μια θρυλική μοτοσικλέτα του παρελθόντος που θα αναβιώνει σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Εικονική μοτοσικλέτα με τη σφραγίδα αναβίωσης της Harley Davidson

Κάθε χρόνο θα έχουμε ένα ή δύο ειδικά μοντέλα Icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη μοτοσικλέτα της Συλλογής Icon είναι η Electra Glide Revival. Πρόκειται για ένα μοντέλο του 1969 Το Electra Glide Revival θα παραχθεί σε 1.500 μονάδεςπου ήταν το πρώτο με τη μεγάλη εμπρός μάσκα που έβγαλε η εταιρεία. Σε αυτήν τη σπάνια έκδοση το Electra Glide θα είναι εξοπλισμένο με τον σύγχρονο κινητήρα των 1.868 κ.εκ. (114) ο οποίος αποδίδει 160Nm ροπής. Θα είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά ηλεκτρονικά συστήματα όπως cornering ABS, ρυθμιζόμενο Traction Control (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης), σύστημα ελέγχου εκκίνησης σε ανηφόρα, ενώ το πλαίσιο θα προέρχεται από την τελευταία γενιά μοτοσικλετών της H-D.

Η Electra θα είναι διαθέσιμη με μονή σέλα και σε δύο χρωματισμούς, την μπλε Hi-Fi και τη μαύρη Denim, χρώματα που βρίσκαμε και στην πρώτη της εμφάνιση το 1969.

Στον κλασικό χρωματισμό μπλε Hi-Fi και σε μαύρο είναι διαθέσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει αυτόματο σύστημα πέδησης η Harley Davidson

Ο Jason Momoa παρουσιάζει τη νέα Harley Davidson Pan America

Ελπίδα ανάκαμψης για την Harley Davidson μέσω του προγράμματος Hardwire

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης