Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αν σας φέρει ο δρόμος σας προς Ιταλία μεριά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Imola, κοντά στην Αυτό είναι το τρίτο θεματικό εστιατόριο της Ducati στην Ιταλία.Μπολόνια, σας προτείνουμε μια ιδιαίτερη στάση για φαγητό και ποτό. Στη Via Maggio 49 της Imola λειτουργεί ένα ξεχωριστό θεματικό εστιατόριο αφιερωμένο στην πανέμορφη μοτοσικλέτα Ducati Scrambler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους ανθρώπους του εργοστασίου στο Borgo Panigale και μπορεί κανείς να απολαύσει φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και πολλά ακόμα εδέσματα της ιταλικής κουζίνας. Το όνομα του εστιατορίου είναι Scrambler Ducati Food Factory και θα το βρείτε στο δρόμο για την θρυλική πίστα Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Imola.

Δε χρειάζονται καύσιμα μόνο οι μοτοσικλέτες, χρειάζονται "καύσιμα" και οι αναβάτες!

Η Ducati κάνει πράξη τη φιλοσοφία Land of Joy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος του εστιατορίου είναι γεμάτος με μοτοσικλέτες και εξαρτήματα του Scrambler, ενώ δεν λείπει και ο Πίσω στο 2015 η Ducati είχε δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο για μία ημέρα στην παρουσίαση του Scrambler σε εστιατόριο της Αθήνας.ρουχισμός και τα αξεσουάρ. Στους τοίχους βρίσκει κανείς έργα τέχνης με θέμα την ξεχωριστή ιταλική μοτοσικλέτα, πίνακες και ιδιαίτερα βαμμένα ρεζερβουάρ, τη στιγμή που ο επισκέπτης θα απολαμβάνει την Land of Joy φιλοσοφία της Ducati στον ουρανίσκο του.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ducati παρουσίασε δύο καινούριες εκδόσεις της Scrambler για το 2022. Η πρώτη είναι αφιερωμένη στον αερόψυκτο L2 κινητήρα της δεκαετίας του 1970 και ονομάζεται 1100 Tribute Pro. Είναι εξοπλισμένη με τον L2 κινητήρα των 1.079 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 86 ίππους, ενώ ο κίτρινος χρωματισμός της και το λογότυπο στο ρεζερβουάρ προέρχονται από το σχέδιο του Giugiaro του 1971. Η δεύτερη έκδοση είναι η Urban Motard η οποία χρησιμοποιεί τον μικρότερο L2 κινητήρα των 803 κ.εκ. με απόδοση 73 ίππους.

Το βίντεο του Scrambler Ducati Food Factory.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati παρουσίασε δύο νέα Scrambler για το 2022

Η Ducati παρουσίασε το νέο Multistrada V2 στο πρώτο επεισόδιο του Ducati World Premiere

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης