Με γνώμονα το παρελθόν της η BMW δείχνει να ακολουθεί το μέλλον από κοντά. Με τη βοήθεια της εταιρείας El Solitario η οποία συνεργάζεται με την BMW και την Harley Davidson, παρουσίασε ένα concept το οποίο μπορεί μεν να είναι μακριά από την παραγωγή, ωστόσο έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Όλα θα γίνονται από το κινητό σου τηλέφωνο πλέον...
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μπαταρίες στο πάτωμα του “καλαθιού”

Πρόκειται για ένα sidecar, κάτι που για την BMW δεν είναι ξένο καθώς το παρελθόν της είναι γεμάτο με τέτοιες Η El Solitario συνεργάζεται με την Alpinestarsμοτοσικλέτες, το οποίο όμως είναι ηλεκτρικό και μάλιστα διαθέτει μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα. Εκτός από τις μπαταρίες οι οποίες βρίσκονται στο κάτω μέρος της μοτοσικλέτας, διαθέτει μπαταρίες και το “καλάθι” το οποίο είναι συνδεδεμένο με τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατά πολύ η αυτονομία της.

Η πιθανότερη διαθέσιμη ενέργειά του είναι ανάμεσα στα 30 kWh και 40 kWh κάτι που αγγίζει τις συμβατικές μοτοσικλέτες adventure παραγωγής. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι η κίνηση μπορεί να δοθεί και στους 3 τροχούς κάτι που ενισχύει την απόδοσή του εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοτοσικλέτα περιπέτειας, αλλά και στρατιωτικό όχημα - οι χρήσεις είναι πολλές
 

Το μέλλον είναι κοντά, αλλά όχι και τόσο κοντά

Είναι πολύ δύσκολο να δούμε μια τέτοια μοτοσικλέτα στην παραγωγή, ωστόσο με την τροπή που αρχίζουν να παίρνουν τα πράγματα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης