Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM ανανέωσε τη ναυαρχίδα της για το 2021 παρουσιάζοντας το Maxsym TL 508. Πρόκειται για ένα maxi scooter με τρομερή ποιότητα, εξαιρετικές επιδόσεις και ενδιαφέρουσα ισορροπία ανάμεσα στη σπορ συμπεριφορά και την άνετη μετακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο TL 508 είναι εξοπλισμένο με τον κορυφαίο δικύλινδρο κινητήρα 508 κ.εκ. της SYM ο οποίος αποδίδει 46 ίππους και 50Nm ροπής. Το σύνολο εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, προσφέρει πλούσια ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών για γεμάτες επιταχύνσεις και ικανοποιητικές ταχύτητες στο ταξίδι.

Το χαρακτηριστικό πίσω φωτιστικό σώμα με τη φλόγα!

Το TL 508 κοστίζει 7.995€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του νέου scooter είναι τα φωτιστικά σώματα LED, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος. Η SYM έχει τοποθετήσει μια ειδική μεμβράνη Optimal Film η οποία δίνει μια χαρακτηριστική εικόνα 3D φλόγας που όσο περισσότερο αυξάνεται η πέδηση τόσο περισσότερο “φουντώνει” η φλόγα!

Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις του TL 508 με ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Το scooter έχει δυναμική ακαμψία και συμπεριφέρεται σαν μοτοσικλέτα στο δρόμο έχοντας καλή ευελιξία αυξημένη πρόσφυση και σταθερότητα. Η νέα SYM Maxsym TL 508 έρχεται στην τιμή των 7.995€ και θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM.

Η εξάτμιση με τις δύο απολήξεις και τον υπέροχο ήχο από τον δικύλινδρο κινητήρα.

Ψηφιακά όργανα σε δύο οθόνες TFT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο SYM Symphony ST 200 με σύστημα απόσβεσης ανύψωσης του κινητήρα

Η SYM περνάει στην επόμενη… πίστα με το νέο premium Jet X 125!

Βαθιά υπόκλιση στο ολοκληρωμένο Maxsym 400i της SYM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης