Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον. Η Honda κατάθεσε σχέδια για την κατασκευή μιας ηλεκτρικής έκδοσης του Η Honda δεν εστιάζει την προσοχή της μόνο στα ηλεκτρικά scooter.γνωστού της Grom MSX125.Πρόκειται για το μοντέλο το οποίο κυκλοφορεί ανάμεσά μας από το 2014 και ήρθε να αντικαταστήσει το θρυλικό Z50 της Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται ένα MSX το οποίο θα κινείται με ηλεκτροκινητήρα. Το concept αναμένεται να είναι το ίδιο με το MSX, δηλαδή ένα μικρό, πολύ διασκεδαστικό δίκυκλο το οποίο δεν θα έχει φοβερές επιδόσεις, αλλά θα προσφέρει όμορφες στιγμές οδήγησης σε καθημερινή βάση.

Τα σχέδια δείχνουν απλές λύσεις και λογικά όχι υψηλές επιδόσεις για το ηλεκτρικό MSX.

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δομή του είναι απλή, ανάμεσα στο πλαίσιο βρίσκονται οι μπαταρίες και στο πίσω μέρος ο Το σύστημα με τις οθόνες αντί για καθρέπτες είναι εντυπωσιακό.ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος δίνει κίνηση στον πίσω τροχό. Στη θέση του ρεζερβουάρ υπάρχει ένα ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα.

Εκείνο που πραγματικά όμως κλέβει την παράσταση είναι οι οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στη θέση των καθρεπτών. Οι οθόνες είναι συνδεδεμένες με κάμερες οι οποίες δείχνουν και καταγράφουν τι συμβαίνει στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας. Αυτό το σύστημα πάντως πολύ δύσκολα θα βρει τον δρόμο της παραγωγής.

Αν τελικά προχωρήσει το σχέδιο ενός ηλεκτρικού MSX, θα έχει τεράστια επιτυχία, καθώς θα είναι ένα πολύ διασκεδαστικό όχημα με τη βοήθεια της αμεσότητας ενός ηλεκτροκινητήρα.

Η λύση με τις οθόνες αντί για καθρέπτες δύσκολα θα βγει στην παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα μια βράβευση για το Honda Forza 750

Το σύστημα Emergency Stop Signal του νέου Honda X-ADV

Σημαντικές αλλαγές για το νέο X-ADV της Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης