Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Keeway έχει μπει δυναμικά το 2022 στην αγορά μοτοσικλέτας της χώρας μας προσφέροντας ποικιλία Το Superlight 125 οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης.μοντέλων από μικρά roadster και cruiser στην κατηγορία των 125 κ.εκ. μέχρι τα scooter με το κορυφαίο Vieste 300. Ένα από τα μοντέλα που τραβάει τα βλέμματα και έχει το δικό του κοινό είναι το Superlight 125 το οποίο πλέον έρχεται με κινητήρα Euro5 και αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μικρό cruiser της Keeway προσφέρεται μόνο σε έναν χρωματισμό ο οποίος είναι μαύρος ματ και τονίζει την «born to be wild» σχεδιαστική του ταυτότητα. Το Superlight είχε αναβαθμιστεί σημαντικά στον τομέα της εργονομίας έχοντας πιο άνετη θέση οδήγησης, νέους καθρέπτες και πιο ποιοτικά χειριστήρια. Στο αισθητικό κομμάτι σίγουρα ξεχωρίζουν οι φαλτσοκομμένες εξατμίσεις, ο μετρητής καυσίμου στο ρεζερβουάρ που θυμίζει παλιές Harley Davidson και οι δερμάτινες βαλίτσες.

Μια Harley σε μικρογραφία.

Για το 2022 έχουμε έναν νέο κινητήρα προδιαγραφών Euro5 στο Superlight. Το μηχανικό σύνολο των 125 κ.εκ. είναι αερόψυκτο, μονοκύλινδρο με απόδοση 10,5 ίππους και 8,9Nm ροπή. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 5τάχυτο μηχανικό.  Η λειτουργία του είναι ομαλή και γραμμική προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις σε μια μοτοσικλέτα η οποία ζυγίζει 134 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλασικά αναλογικά όργανα.

Οι τροχοί είναι χυτοί 16 ιντσών εμπρός και 15 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα με έναν δίσκο εμπρός 276mm και έναν δίσκο πίσω 240mm διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ έχει μεγάλη χωρητικότητα 15 λίτρων για πολύ μεγάλη αυτονομία. Το Superlight 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 3.050€.

Νέος τιμοκατάλογος Keeway 2022

Όλα μοιάζουν και είναι απλά στο Superlight 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη μοτοσικλέτα της Keeway

Αν ψάχνεις για leasing μοτοσικλέτας πας στη Motoway

Πoιο scooter της Keeway έχει κινητήρα Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης