Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγές των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati, ανακοίνωσε πως ξεκινάει μια σημαντική συνεργασία με την Silence. Ο κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων από την Βαρκελώνη έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας πριν από περίπου έναν χρόνο με τα πρώτα της ηλεκτρικά scooter. Πλέον η εταιρεία έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά με συνεργασίες όπως εκείνη της Seat για το ηλεκτρικό scooter MO eScooter 125, ενώ διαθέτει στην γκάμα της και ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Τα προϊόντα μετακίνησης υψηλής τεχνολογίας της Silence θα είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα Kosmoride.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το S01 είναι το πιο ισχυρό scooter της Silence

Το πιο δημοφιλές μοντέλο στην γκάμα της Silence είναι το S01, ένα scooter το οποίο έχουμε γνωρίσει Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και μέσω πάνελ ηλιακής ενέργειας.περισσότερο μέσω της Seat με κορυφαίες επιδόσεις και αυτονομία κοντά στα 130 χιλιόμετρα. Η Silence στην γκάμα της διαθέτει επίσης τα S02 και S03 με μικρότερες επιδόσεις και δυνατότητα για επαγγελματική χρήση, ενώ διαθέτει και ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης (nanocar) το S04.

Το μεγάλο ατού των οχημάτων της Silence είναι το σύστημα φόρτισης της μπαταρίας. Η μπαταρία είναι σε όλα τα οχήματα είναι αποσπώμενη με αποτέλεσμα να μπορείς να την φορτίσεις είτε στο σπίτι, είτε πάνω στο όχημα. Μάλιστα έχει γρήγορο σύστημα φόρτισης το οποίο απαιτεί πέντε ώρες για πλήρη φόρτιση. Στην περίπτωση του αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες οι οποίες χαρίζουν αυτονομία 150 χιλιόμετρα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 90Km/h. Highlight του αυτοκινήτου είναι ότι το παραδοσιακό κλειδί είναι το smartphone του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το S04 είναι το nanocar της Seat με τελική ταχύτητα 90Km/h.

Η Kosmoride έχει καταστήματα σε Αθήνα (2), Ιωάννινα (1) και Θεσσαλονίκη (1)

Οι τιμές των scooters Silence ξεκινούν από τις 3.990€, ενώ παράλληλα μπορούν να τύχουν επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», για ποσοστό 30% της αξίας τους και μέχρι του ποσού των 3.000€. Τα προϊόντα της Silence μπορεί να τα δει κανείς από κοντά στο Goldel Hall από τις 16 Μαΐου. Όλα τα μοντέλα της ισπανικής μάρκας μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride, ενώ το ηλεκτρικό μικρό αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2022.

Το S02 LS έχει μικρότερες επιδόσεις και είναι ιδανικό για αστικές μικρομετακινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Seat MO δοκιμάζεται σε χιόνια και καύσωνα

Φτάνουν τα 800€ για επιδότηση ηλεκτρικής μοτοσικλέτας; Μάλλον, όχι!

Η μπαταρία του Seat MO αποσυνδέεται σε 7 δευτερόλεπτα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης