Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οδηγώντας το νέο ηλεκτρικό scooter της Seat ανακαλύψαμε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα scooter τηςΤα ροδάκια είναι χρήσιμα καθώς η μπαταρία ζυγίζει 41 κιλά! κατηγορίας. Το ισπανικό μοντέλο μας άφησε άφωνους με τις επιδόσεις και την αυτονομία του συστήματος ηλεκτροκίνησης, ενώ το συνολικό πακέτο αναρτήσεις και φρένα ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι συμβαίνει όμως με την πρακτικότητα του μοντέλου; Και εκεί η Seat έχει κάνει τις σωστές επιλογές έχοντας αρωγό το σύστημα αποσπώμενης μπαταρίας της Silence. Όταν τον πήραμε στα χέρια η μπαταρία του MO ήταν γεμάτη και μετά από περίπου 110 χιλιόμετρα αποφασίσαμε να το φορτίσουμε.

Το βίντεο αποσύνδεσης της μπαταρίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μπαταρία ζυγίζει 41 κιλά, εξόν και τα ροδάκια μεταφοράς

Τραβήξαμε ένα μικρό βίντεο για να σας δείξουμε το πόσο εύκολο είναι να αποσυνδέσεις και να Η μπαταρία των 5,6kWh φορτίζει σε 6-8 ώρεςσυνδέσεις την μπαταρία, να τη μεταφέρεις στο σπίτι ή το γραφείο και να τη φορτίσεις. Το σημαντικό σε αυτήν τη διαδικασία είναι ότι δεν είχαμε βγάλει ή βάλει την μπαταρία καμία φορά πριν από το βίντεο, ήταν η πρώτη φορά που το επιχειρήσαμε.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς παρότι δεν το είχαμε δοκιμάσει, κάναμε μόλις 11 δευτερόλεπτα να την αποσυνδέσουμε και 7 δευτερόλεπτα να την τοποθετήσουμε. Ο χρόνος είναι πραγματικά ελάχιστος για να κάνεις τη διαδικασία δείχνοντας την τεράστια πρακτικότητα που προσφέρει και σε αυτόν τον τομέα το MO.

Το βίντεο σύνδεσης της μπαταρίας.

 

Στο τεράστιο δίκτυο της Seat θα γίνεται ο τεχνικός έλεγχος του scooter

Το scooter της Seat διαθέτει ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 9,2 ίππους και η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 137 χιλιομέτρων. Η τιμή του είναι στα 6.890€ και τα το βρείτε σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Seat.

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια βγάζεις και βάζεις την μπαταρία του MO.

Μπορείς να το φορτίσεις είτε βγάζοντας την μπαταρία, είτε απευθείας με καλώδιο από το scooter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Seat MO μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς της νέας κανονικότητας

Πρώτη επαφή με το Seat MO eScooter 125

Το νέο scooter της Seat έχει κατανάλωση 0,70€ ανά 100Km!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης